Veckomejl v. 37

Hellu alla medlemmar! 

Veckans mejl innehåller information om Pedalens öppettider, Pluggkväll, Ny styrelsemedlem, Nya POOL-are, Vi finns för er, Coronas påverkan på Pedals event, Discord och Mad Hatters spalt med veckans film!

1. Pedalens öppettider
Veckans tisdagsöppet hålls av inga mindre än Fiesta och Mad Hatter som bjuder på kaffe/te och trevligt sällskap i vanlig ordning. Kom och tjattra lite, ta med matlådan och ditt fantastiska humör så ses vi!

Under kontorstiden är det även ett ypperligt tillfälle att fixa medlemskap om det inte hunntis med än, samt att köpa några av våra fantastiskt fina märken. Pedals kontor ligger placerat mitt emot informationsdisken i H-huset. 

2. Pluggkväll
Det har blivit dags för terminens första pluggkväll med STOOL och det innebär att våra fina medlemmar, gamla som nya, är välkomna på en riktigt mysig kväll i sann PEDAL-anda! Det bjuds på quiz med finfint pris från Lärarförbundet, kaffe, te och mumsiga frallor som Lärarförbundet bjuder på – det säger man ju inte nej till!

Så kom till sal H1411 och H1412 klockan 18 på tisdag kväll, ta med veckans plugg och bästa humör så ses vi där!

Mer info hittar du här:
https://www.facebook.com/events/599713887362103/

3. Ny styrelsemedlem
Posten som jobbansvarig har varit vakant, men har nu äntligen blivit tillsatt av ingen mindre än Daniel Galian! Vi i styrelsen är övertygade om att Daniel kommer göra ett fantastiskt jobb som jobbansvarig under terminens gång och hoppas trivseln blir lika stor som vår! Välkommen Daniel!

4. Nya POOL-are
Vil vill välkomna de nya medlemmarna av det festliga utskottet POOL! Dessa är Lizette Martinsson, Emma Sjelvgren och Samuel Skåre. Vi hoppas de ska trivas som partyfixare och är säkra på att de kommer bidra med fantastiska idéer och ett glatt humör under höstens event!

5. Vi finns för er
Vi i PEDAL är fortfarande här och finns för er lärarstudenter. I dessa tider med till stor del distansundervisning har ni fortfarande rätten till god utbildning. Vi i PEDAL vill fortfarande vara närvarande och kunna hjälpa till ifall det är något som strular med er utbildning.
Är det så att du har några frågor gällande din utbildning är du väldigt välkommen att kontakta våra utbildningsansvariga så att de kan underlätta er studietid. Vänligen kontakta vår mail eller skicka ett meddelande till PEDAL på Facebook så tar vi tag i ert ärende så snart vi kan! 

Mail: utb@pedalivaxjo.se

Vi hoppas era studier går bra och vi finns här ifall något skulle hända! 

Mvh, 
Lärarlyftet och Björne 
Utbildningsansvariga

6. Coronas påverkan på Pedals event
Som ni garanterat har märkt har de omständigheter som rår påverkat det mesta som har med fysiskt interaktion att göra, vilket även gäller Pedals event. Vi gör allt vi kan för att fortfarande kunna ha event, dock med lite modifieringar för att rätta oss efter de restriktioner som råder. Så håll utkik efter nya event och tagga för en något annorlunda men härlig termin med oss!

Dock kommer vi fortsätta hålla kontoret öppet för de som är friska från symtom och sugna på lite sällskap och gött snack. Välkomna!

Har ni några frågor, tankar eller idéer till event – tveka inte att höra av er!
Tills det är dags att inta förfester och sittningar tillsammans igen: tvätta händerna, håll er hemma vid symtom och följ Folkhälsomyndighetens råd!

7. Discord
Var du med på den fantastiska nollningen rekommenderar vi att du håller dig i karantän så gott det går ett litet tag framöver. Då är det ett ypperligt tillfälle att hänga på Pedals discordkanal och fortfarande känna sig hyfsat social.

Kika gärna förbi för att spela lite eller bara vill snacka lite med andra pedalare – utan risk för smittspridning!

Klicka på länken så hörs vi!
https://discord.gg/3UHmwac

8. Mad Hatters spalt
Tisdagen den 8 september är en dag många lärare känner igen, nämligen skolans dag. Denna dag instiftades av Lärarnas Riksförbund 2008 för att ställa skolan i fokus, inklusive alla som arbetar varje dag för att skolan ska gå runt och fungera som den viktiga komponent den är i samhället. 

Som lärarstudent gör du ju såklart redan ett fantastiskt jobb för skolvärlden, heja dig!

Men om du vill göra det mer synligt har Lärarnas riksförbund en kampanj på facebook där man kan lägga till deras motiv på sin visningsbild, länken med information hittar du här:
https://www.lr.se/utvecklas-i-yrket/kurser–aktiviteter/evenemang/skolans-dag-2020

Veckans film:
School of Rock (2003)

Stay calm, we’re all mad here!