Veckomejl v. 36

Hej alla förträffliga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om välkomnande, PEDALs infokväll, brännboll, göteborgsresan, pumpöppning på Slottstallarna, Slottstallarnagruppen, vikariat och Samsons spalt.

Välkomna!

Välkomna alla nya studenter än en gång till PEDAL och Linnéuniversitetet! Tack för en härlig kickoff och hoppas att vi ses igen på kommande evenemang! Självklart välkomnar vi gamla pedalare tillbaka också!

 

PEDALs infokväll ikväll

Idag klockan 17.00 kommer PEDAL att hålla en infokväll i sal Leonardo i F-huset. Här kommer vi att berätta om PEDAL som förening, vad vi gör, hur styrelsen är uppbyggd och svara på de frågor ni kan tänkas ha till oss. Vi kommer också berätta lite om vad som kan vara bra att veta som ny student och försöka bringa klarhet i vissa eviga frågetecken.

Hoppas att vi ses då!

 

Brännboll med PEDAL

På torsdag klockan 17.00 drar vi ihop ett klassiskt brännbollsevenemang med grillning om man känner för det. Vinbrännboll i all ära – denna gången kör vi utan tacklingar och utan vin.

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1073409166017582/

 

Göteborgsresan

STOOL vill gärna informera att en utbildningsresa till Göteborg är i full planering! Boka in den 25-27 september och håll utkik efter mer information!

 

Pumpöppning på Slottstallarna

Missa inte att Slottstallarna har pumpöppning på fredag! Temat är vikingar så fram med sköldar och vikingahjälmar!

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1479179572398633/

 

Slottsstallarnagruppen

Under tre fantastiskt roliga veckor i höst är PEDAL ansvariga för studentpuben Slottstallarna. Då vill vi mer än gärna se just dig stå i köket, baren, garderoben, på dansgolvet eller i entrén med glatt humör. Till alla jobbare erbjuds det extremt fina förmåner och inte minst – fantastiskt umgänge!

Så vad säger du – är du sugen på att vara med och jobba på Slottstallarna i höst? Gå då med i gruppen PEDALs Stalljobbare!

Gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/1437942129793083/

Massa kramar, er Stallmästare Viyan.

 

Vikariera?

Likt innan sommaren förmedlar PEDAL förfrågningar från skolor och liknande på hemsidan. Oftast var det alltid någon skola varje vecka som sökte lärarstudenter som skulle kunna tänka sig att vicka, varför inte ta sig en titt?

Vikariesidan hittar du här: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Samsons spalt

Detta är min spalt. Här ägnar jag något ämne (vilket som helst) lite filosofiska tankar varje vecka. Denna gång fick jag förslag från styrelsen om att knåpa ihop något om kickoffen, men den är i ett stort töcken så det får bli någon annan gång…

Jag kommer ihåg min första vecka på universitetet, stadsbussen krockade med en bil och det var alldeles för lite platser i föreläsningssalarna. Schemat gick inte att få tag på och jag störde mig som fan på ljudnivån på UB. Allt blev dock bättre! Jag flyttade till Campus (det tog dock ett år och fler bussincidenter inträffade, men det tar vi i en annan spalt), vi fick större salar, schemat dök upp och ljudnivån på UB tog vi på Smultronstället (awesome pluggplats, hittar du dit får du en klubba) ansvar för. Med andra ord vill jag uppmana er nya studenter att hålla ut. Det är kaos i början och man fattar ingenting. Men snart, då är ni rutinerade och kan titta på ert första läsår här med glimten i ögat!