Veckomejl v. 21

Hallå alla student-tagande medlemmar!

Veckans mini-mejl vill berätta för dig om kontorets öppettider, såpbrännboll och tackaktivitet!

1. Kontorets öppettider

Hör och häpna, på tisdag kommer kontoret att vara stängt! Ni undrar varför? Scrolla ner till nästa rubrik så får ni se!

Men oroa er inte, kontoret har öppet som vanligt igen nästa vecka!

2. Vart är festen på tisdag undrar ni?

Kullarna vid trummen, 11:00. Där hittar ni våra ansvariga för Web/Info, jobb och utbildning som har riggat upp för såpbrännboll! Visst låter det underbart? Information hittar ni i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/219350845236525/?fref=ts

3. Jobbat HT16 eller VT17? Då har du en härlig lördag som väntar!

Vi avrundar terminen med en häpnadsväckande avtackning för terminens jobbare. Den äger rum lördagen den 27/5 vid 14:00. Vad det kommer vara, undrar du? Den kommer äga rum på Knock’em down i Växjö! PEDAL kommer bjuda på härligt 5-kamp där du får utmana din fellow pedalare om vart skåpet ska stå, och efter det blir det en härlig BBQ-buffé! För att vara med på tackaktiviteten måste du ha jobbat på Slottsstallarna med oss antingen HT16 eller VT17. Har du det? Då är du välkommen! Maila din anmälan till jobbansvarig@pedalivaxjo.se. Mer information hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/1532854330082362/?active_tab=about

Om du inte har varit med och jobbat med oss, men ändå vill vara med på lördag? Än är det inte försent! PEDAL söker fortfarande efter två jobbare som vill jobba på pumptömningen på fredag! Maila till jobbansvarig@pedalivaxjo.se för att anmäla dig till fredagens jobbande, och säkra din plats på lördag!

4. Nytt koncept, helt klart lyckat.

Lördagens studentsittning blev en succé. Evenemanget blev fantastiskt tack vare er underbara närvaro och det gigantiska engagemanget POOL, STOOL och våra socialt ansvariga lade ned inför evenemanget. Och stort grattis till Sophia Russell som kammade hem det nationella prov som STOOL hade förberett. Hon kammade hem ett presentkort på Campusbokhandeln på hela 300 kronor! Det hade ingen student tackat nej till!

Har ni några åsikter om sittningen? Bör det införas som en tradition? Var det något som inte riktigt klaffade? Berätta vad ni tycker! Skriv till oss, mejla till oss eller delta i vår enkät! Din åsikt behövs!

https://sv.surveymonkey.com/r/2S2XL9D