Veckomejl v. 20

Hej alla färgglada medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om pluggkväll med STOOL, resan till Boda Borg, såpbaseboll med Pedal på Allkårsveckan, Utbildningsförvaltningen Växjö kommun på arbetsmarknadsdagen 25 maj, Ut i arbetslivet!, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Tack för deltagandet i Pridetåget i helgen!

Det var otroligt kul att se så många färgglada medlemmar i Pridetåget. Tack till alla er som var med!

 

Pluggkväll med STOOL

STOOL vill tacka alla som var med på föreläsningen hos AV-media förra veckan. Nu är de i farten igen och anordnar terminens fjärde pluggkväll. Ta med er kurslitteraturen och kom till sal K1081 imorgon den 17 maj mellan klockan 17.00 och 20.00. Som tidigare börjar kvällen med ett quiz där fina priser väntar vinnarna. Det utlovas även ett avslöjande av en stor överraskning under kvällen!

Läs mer på evenemanget: https://www.facebook.com/events/236395450062041/

 

Resan till Boda Borg

Stor eloge till alla er som ställde upp och jobbade på Pedals sista jobbvecka på Slottsstallarna. Som tack får ni och samtliga av Pedals jobbare som jobbat under läsåret hänga med till Boda Borg i Karlskrona! Resan avgår från campus klockan 8.30 på lördag den 21 maj. Hemresan beräknas avgå klockan 15.30. För att anmäla er krävs ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se med namn, personnummer, mejladress, telefonnummer och eventuella allergier eller specialkost (det kommer bjudas på tacos). Det är ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är på torsdag den 19 maj och ni som anmäler er skrivs upp på en lista och får mejl angående vad som gäller på Boda Borg. Notera att förra gången var det endast intresseanmälan som gällde och för att åka med krävs en ny anmälan till eventet!

Evenemanget finner du här: https://www.facebook.com/events/1701017903516968/

 

Såpbaseboll med Pedal på Allkårsveckan

Nästa vecka, alltså vecka 21, är det dags för Allkårsveckan. Genom samarbete mellan nationer och föreningar så kommer det ske minst två aktiviteter per dag runt om på campus. Pedal är inte sena med att även dra sitt strå till stacken och den här gången genom såpbaseboll! Vi kommer att hålla till vid Trummen på torsdag den 26 maj mellan klockan 13.00 och 15.00. Det krävs ingen anmälan, det är helt gratis och alla är välkomna!

Kika in på evenemanget för mer information och ett litet smakprov på vad såpbaseboll egentligen är: https://www.facebook.com/events/1544431279185050/

 

Utbildningsförvaltningen Växjö kommun på arbetsmarknadsdagen 25 maj

Den 25 maj är det arbetsmarknadsdag i K-huset och där kan du träffa utbildningsförvaltningen Växjö kommun i deras monter. Du kan ställa frågor om lediga tjänster, möjligheten till arbete i framtiden eller hur det är att jobba på en förskola eller skola hos dem. Du har möjlighet att träffa personalspecialister, förskolechefer och rektorer från grundskolan och gymnasieskolan mellan 10.00 – 15.00. De tjugo första personerna som lämnar sitt CV vid samtal med förskolechef eller rektor kommer att få en goodiebag med sig hem. Anmälningslista med tider för samtal kommer att finnas vid montern.

 

Ut i arbetslivet!

Du vet väl att hemsidan titt som tätt uppdateras med lediga jobb och vikarietjänster? TopWork är ett bemanning- och rekryteringsföretag som just nu söker lärarvikarier i Lessebo Kommun. Klicka in på annonsen för att läsa mer: http://www.topwork.se/sok-jobb/lediga-jobb/?jaid=346

 

Kontorets öppettider

Imorgon tisdag är kontoret öppet som vanligt mellan klockan 12.00 och 13.00. Kom in i värmen och häng en stund!

 

Diplomatens spalt

Det har regnat i dagar. Det regnar och det slutar aldrig. Nej, det är ju inte riktigt sant. Men håll med om att solen känns otroligt långt borta så fort himlen öppnar sig? Det gäller att ta till vara på de fina dagarna. Och njuta och må bra. Det sägs ju att vi inte vet vad vi har förrän det är borta. Lyckligtvis kan jag meddela att SMHI lovar några solstrålar redan imorgon. Det kommer att bli bra tillslut. Håll ut!