Veckomejl v. 12

 

Hallå alla medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om kontorets öppettider, pluggkväll, sök till funktionär, uppmärksamma Earth Week med PEDAL, Pedals Snapchat-konto samt Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Ny vecka, nya möjligheter, och en ny uppsättning styrelsemedlemmar på kontoret. Denna vecka hittar ni Posh Spice och Hedwig som sitter på kontoret och vill höra allt om er helg. Kontoret har öppet på tisdagar mellan 12:00-13:00 och ligger i H-huset mittemot receptionen.

  1. Pluggkväll, med en twist!

Månadens pluggkväll är här, och denna gång med en liten specialare! Studieverkstaden kommer på besök för att berätta om hur man ska lägga upp sina studier på bästa sätt för att lyckas med plugget.

Ni hittar mer information i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/1299839083463474/

  1. Bästa sittningen någonsin?

Helgens sittning var verkligen marvelous (you see what I did there?)! POOL och våra Socialt ansvariga vill tacka alla inblandade för en lyckad sittning! Någon mer än jag som ser fram emot vad våra poolare hittar på härnäst?

  1. Näst i ledet: Funktionärsansökan!

Lagledaransökningarna har gått ut i tid och intervjuerna är avklarade. Det är då dags för att öppna upp för ….*trumvirlvel*…. funktionärsansökningarna! Du hittar all information om ansökningarna i evenemanget nedan:

https://www.facebook.com/events/248393015621821/

  1. Myskväll på Tufvan? JA TACK!

Sugen på att rädda världen, men samtidigt ta det lugnt? Nu på onsdag så uppmärksammar PEDAL Earth Week genom att i samarbete med Tufvan genom att erbjuda föreläsning om hållbar utveckling samt mysig livemusik. Ni hittar all information i evenemanget nedan:

https://www.facebook.com/events/398924927135415/

  1. PEDAL intar Snapchat!

Nya tider gör plats för nya projekt! Det är därför vi nu lanserar vårt senaste tillskott bland sociala medier: PARTY-PEDAL! Du hittar vårt nya konto på Snapchat under namnet party-pedal! Kontot kommer fungera som en “behind the scenes” under Pedals evenemang. Hur taggad är jobbarna inför en jobbkväll på stallet? Hur går egentligen ramsorna man sjunger på sittningarna? Eller vad är det hetaste taktiksnacket under pluggkvällarnas quiz? Allt detta och lite mer kommer du hitta på vårt snapchatkonto som går under namnet party-pedal. Vi syns där!

  1. Masens spalt

Veckans spalt kommer ändra ert liv. Veckans spalt kommer ge svar på alla problem ni någonsin har haft. Veckans spalt innehåller ett råd, starkare än alla andra råd ni någonsin hört förut: kissa aldrig första gången.

Jag riktar mig till er som ibland spenderar valfria kvällar med att förtära lite rusdrycker. Efter en eller två tömda burkar kanske man känner att det trycker på lite, och ens instinkt säger åt en att uppsöka närmsta toalett, dass eller buske? Mitt råd till er: vänta. Ni klarar er minst en burk till. För ni vet att det ibland känns som att man går och kissar hela tiden under en standard utekväll? Det är för att ni inte väntar första gången!!!! Jag har egentligen inga biologiska argument på att detta fungerar men jag lovar er ändå, följ mitt råd och era utekvällar kommer få en helt ny vändning.