Veckomejl v. 12

Hej alla äggstraordinära medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om halva inträdet på Slottsstallarna, biljettsläpp till sittning, underhålla på examenshögtiden i juni, vikarier sökes till Östra lugnets skola, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Halva inträdet på Slottsstallarna

All kärlek till er stalljobbare som återigen briljerade på Slottsstallarna förra veckan! Som tack för er insats så går alla pedalmedlemmar in för halva priset den här veckan. Visa bara pedalmedlemskapet tillsammans med legitimation och Linnéstudenternakortet i entrén.

 

Biljettsläpp till sittning

Vart ska du befinna dig imorgon, tisdag, klockan 18.00? Jo, utanför pedalkontoret såklart. I alla fall om du vill införskaffa dig en biljett till nästa sittning och den vill du inte missa! Ta med 70 riksdaler, pedalmedlemskap och ett peppat humör så laddar vi upp inför ”Old but gold”.

Evenemanget på Facebook hittar du här: https://www.facebook.com/events/1015726008465043/

 

Underhålla på examenshögtiden i juni

Tiden bara flyger förbi och snart är det dags att ta avsked av en hel drös fantastiska lärarstudenter som ska lämna studentlivet och ge sig ut i verkligheten. Torsdagen den 2 juni klockan 14.00 kommer det anordnas en examenshögtid för att tacka av dessa studenter. Som anhörig, vän eller utomstående är du välkommen att delta men du kan även bidra med något litet extra. Är du intresserad att underhålla på examenshögtiden genom att exempelvis hålla ett tal, sjunga eller spela så är du hjärtligt välkommen att göra detta! Hör av dig vid intresse till pedal@pedalivaxjo.se.

 

Vikarier sökes till Östra lugnets skola

Är du intresserad av att vikariera? Östra lugnets skola behöver fylla på sin vikarielista och ser gärna att du som är intresserad hör av dig till Katarina på telefonnummer: 076 – 621 69 93.

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret som vanligt öppet mellan klockan 12.00 och 13.00. Kom förbi och köp märken, lär dig prata rikssvenska eller bara häng i gott sällskap. Bah gör det!

 

Diplomatens spalt

Det blir ingen spalt den här veckan, för Diplomaten har tagit påsklov. Följande dagar rekommenderar jag er spendera i sällskap av fyra huvudingredienser; ägg, sill, nubbe samt nära och kära. Man skulle nästan kunna tro att det är jul igen. Eller midsommar. Otroligt originellt högtidsfirande vi har framför oss hörrni. Ändå anser jag påsken vara lite bättre än de andra, av flera anledningar. Släng in en fråga om varför i frågelådan utanför kontoret så lovar jag återkomma med svar på det. Så länge önskar jag, och mina kära styrelsekompisar, er alla en riktigt GLAD PÅSK!