Veckomejl v.11

Hej alla läckra medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider,Ut i arbetslivet, Märkestävling, Andra chansen med PEDAL, Quizkväll med STOOL, Informationsdag i M-huset och Power Kings spalt.

1. Kontorets öppettider och klädinsamling!
Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt förtjusande kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Sofia och Louise. Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss! En nyhet är att vi har startat en klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål.
Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

2. Ut i arbetslivet
Kronoberg skola är i akut behov av timvikarier som kan hoppa in med kort varsel. Kronoberg skola ligger i centrala Växjö på söder, precis bakom tågstationen, vilket innebär att det går både snabbt och smidigt att ta sig dit från campus. De är en grundskola med årskurserna 6-9 och kallar sig en ”modern pluggskola” där studierna står i fokus!

Vill du jobba lite extra så tveka inte att höra av dig till biträdande rektor Anna Vinqvist på anna.vinqvist@kronobergskola.se.
3. Det är dags att designa ett jubileumsmärke!
Som ni kanske vet fyller PEDAL 20 år i år. Det vill vi fira så mycket det bara går! Men hur? Jo bland annat genom att trycka upp ett jubileumsmärke som ska representera vårt 20-årsfirande. Har du alltid känt suget efter att designa ett märke att pryda overallen med? Nu har du din chans! Mer info kring märkestävlingen kommer upp i ett evenemang på facebook inom kort! Håll utkik medan du vässar pennorna och funderar på hur du vill att vårt jubileumsmärke ska se ut.

4. Det är dags att gå på sittning!
Vill du återuppleva en kickoff såhär i vårkylan? Nu har du din chans! Andra Chansen med PEDAL är vårens första sittning där fyra gamla kickoff-teman kommer återupplivas för en kväll. Det finns fortfarande biljetter kvar till denna eminenta kväll så se till att paxa en plats innan någon annan gör det! Allt du behöver veta hittar du här: https://www.facebook.com/events/708596232644163/
PS: Vill du istället jobba bakom baren på sittningen? Hör av dig till Caroline Svensson (jobbansvarig), Moa Wåhlin eller Rasmus Fast så löser dem det!

5. Quizkväll med STOOL
Onsdagen den 14/3 är det återigen dags för en quizkväll med STOOL, denna gång under ledning av Paul och med temat “flyger det?”. Kvällen börjar alltså med ett quiz och fortsätter sen som vanligt med möjligheter till att plugga, diskutera uppgifter och såklart dricka kaffe.
Mer info: https://www.facebook.com/events/459266631177882/
PS: Vill du hålla i ett quiz på en quizkväll? Hör då av dig till Matilda Österdahl eller Rebecka Fridström.

6. Kom och värva nya studenter!
Torsdagen den 15/3 anordnar Linnéuniversitetet en informationsdag för blivande studenter som är nyfikna på universitetslivet och vad universitetet har att erbjuda. Pedals styrelse kommer sitta vid ett bord i M-huset för att möta blivande lärarstudenter och det kommer även hållas information om våra olika program inom lärarutbildningen under dagen. Dra på dig overallen och kom till M-huset mellan kl 9-14 den 15/3 för att peppa de blivande studenterna till att börja plugga till lärare! Vi ses där!

7. Power Kings spalt
Jag kanske är ensam om detta, men, har ni missat er tvättid någon gång? Jag har gjort det lite då och då p.g.a. oförutsedda planer (d.v.s. en fest är roligare än att tvätta) och jag känner att det händer väl alla någon gång i livet. Men denna veckan vet jag inte var min hjärna hållit hus. Jag har, under loppet av sju dagar, missat min tvättid tre gånger, TRE GÅNGER?! Hur är det ens möjligt? Jag antar att det är vad som händer när man prioriterar att sova lite extra länge in på förmiddagen eller som sagt när det dyker upp något roligare. Men att missa tvättiden tre gånger på sju dagar måste vara någon form av rekord? Så nu får jag stå mitt kast och tvätta på tisdag morgon istället, om jag inte glömmer bort det då också såklart. Sen ekar ju inte garderoben tom, men alla vet ju att en har max sju plagg en faktiskt använder utav de 40 som hänger i garderoben och det är ju de sju plaggen som ligger och väntar i tvättkorgen nu. Jag har nog aldrig längtat så mycket till en tisdag som jag gör denna veckan. Dels ska jag äntligen få tvätta och dels ska jag sitta på kontoret och träffa er fantastiska medlemmar! Woho! Och på tal om kontoret och de där sju av 40 plaggen en faktiskt använder; glöm inte bort klädinsamlingen! Jag tänkte ta med en kasse på tisdag, gör du samma sak vettja!

Taco hej// Power King