VECKOBREV V.5

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Träna med FIOOL, generalansökan, medlemsmöte och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Sargen och Skalman håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Träna med FIOOL

Årets första träningspass med PEDAL är i samarbete med VUGI och kommer att ske den 7/2 i idrottshallen på olympen. Det är ett boxpass med ett maxantal deltagare, därför krävs det att du anmäler dig till passet för att kunna delta. Du anmäler dig genom att skriva till PEDAL på några av våra sociala medier. Passet börjar klockan 17.30 så vi möts i entrén klockan 17.15.

3. Medlemsmöte

Tisdagen den 31/1 är det dags för Pedals årliga medlemsmöte, mötet kommer äga rum 18.00 i sal K1081V. 

Pedals medlemsmöten är det högsta beslutande organet i organisationen och som medlem i PEDAL har du rösträtt i alla frågor som tas upp under mötet. Vi kommer att bjuda på fika, kaffe och te så kom på mötet och gör din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

4. Generalansökan

2023 är äntligen här och planeringen inför kickoffveckan ska nu börjas, därav söker vi nu med ljus och lykta efter den perfekta generalen. Vill du va med att planera och genomföra den roligaste veckan på året? 

Är du sugen på att söka? Tveka inte, utan kolla in vårt evenemang på facebook för mer info.

Vi ser fram emot just DIN ansökan<3

5. Pjuxans spalt

Då ska vi se, vad har hänt sen sist? Tycker det är lite mysigt när jag får prata med er en gång i veckan, sjukt ensidig konversation men är rätt bra på att babbla på så allt är precis som vanligt. Det sjukaste någonsin hände i fredags, det va SOL i VÄXJÖ, japp ni läste rätt. Helt galet, njöt av varje sekund och såg ut som ett fån när jag gick runt i mössa, vantar, vinterjacka och solglasögon. 

Ska som vanligt ge ett livsråd även denna veckan, har funderat på vad detta kan vara under veckans gång men har nog kommit fram till att det är ta en paus i plugget. Många av oss är nu djupt inne i våra första kurser för terminen som bidrar med mycket plugg. Så ta en paus, gå ut och gå, skrolla tiktok eller ring en kompis och gnäll om hur mycket du har att göra. Det är du värd!  

/Pjuxan