VECKOBREV V.4

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, ut i arbetslivet, general ansökan, medlemsmöte och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Båtsman och Stolpen håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Ut i arbetslivet

Tips på givande sommarjobb som pedagog!

Att jobba som kolloledare hos utepedagogik innebär förutom att få ta del av flera hundra barns äventyr under sommaren även få vara utomhus i idylliska Värmland. Utepedagogik har 3 kollogårdar som ligger på en egen halvö. I jobbet som kolloledare får en vara utomhus, utvecklas som pedagog och få skapa massa minnen, både för personal och deltagare!

För mer info kolla in www.kollosommar.se

3. Medlemsmöte

Tisdagen den 31/1 är det dags för Pedals årliga medlemsmöte, mötet kommer äga rum 18.00 i sal K1081V. 

Pedals medlemsmöten är det högsta beslutande organet i organisationen och som medlem i PEDAL har du rösträtt i alla frågor som tas upp under mötet. Vi kommer att bjuda på fika, kaffe och te så kom på mötet och gör din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

4. General Ansökan

2023 är äntligen här och planeringen inför kickoffveckan ska nu börjas, där av söker vi nu med ljus och lykta efter den perfekta generalen. Vill du va med att planera och genomföra den roligaste veckan på året? 

Är du sugen på att söka? Tveka inte, utan kolla in vårt evenemang på facebook för mer info.

Vi ser fram emot just DIN ansökan<3

5. Pjuxans spalt

Jahopp då ska vi se, tredje veckobrevet och jag har redan idétorka. Detta bådar ju inte gott…

Men känns inte allt lite grått nu? Växjö har ju då haft 102 sol minuter på 2 veckor, och det är ju deppigt om något. Men snart blir det ju absolut bättre. Februari är min värsta månad på hela året, så vi ska bara överleva den sen är det vår. Jag tror på er och jag hoppas att ni tror på mig också. 

Så då kommer vi ju till den stora frågan, vad kan veckans livsråd vara? Jo det ska jag berätta för er, veckans livsråd är UNNA dig. Är du sugen på choklad? Köp choklad. Ser du en snygg tröja? Köp den snygga tröjan. Ska polarna ut och käka? Häng med ut och käka. Januari och februari är gråa och tråkiga unna dig lite så lovar jag att det blir bättre. 

Puss och Kram

/Pjuxan