VECKOBREV V.47

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Pluggkväll med STOOL, Fångarna på fortet med FIOOL, Jeopardykväll med STOOL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Pjuxan och Noah (Ordförande 2024)  håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi

2. Fångarna på fortet med FIOOL

På onsdag den 22:a november kommer FIOOL att anordna ett event inspirerat av fångarna på fortet. Detta innebär mängder med roliga utmaningar och ett stort pris till vinnarna som lyckas samla alla nycklar och kamma hem vinsten! Detta vill du inte missa! Se evenemanget på Pedals facebook för mer information!

3. Pluggkväll med STOOL

Hej alla pedalare! Tisdag 28e november kommer vi öppna upp sal k1043 för pluggkväll istället för quizkväll. Ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och plugga eller hänga lite med oss. Självklart bjuder vi på fika och kaffe!

När: 28/11 kl 15-17

4. Jeopardykväll med STOOL och SAMVETE

Det är dags för Stools sista quiz för terminen och även Alice och Tildas sista quiz. Detta quiz blir en specialare då vi har samarbetat med Samvetes utbildningsutskott och knåpat ihop en jeopardyturnering som håller hus 5/12 – detta ersätter således den planerade pluggkvällen. Anmälan görs i evenemanget som finns på Facebook, det kostar 20kr att delta. Sista anmälningsdagen är 26/11! Hoppas vi ses där!

5. Pjuxans Spalt 

Ny vecka, ny spalt. 

Nu börjar det ju banne mig bli vinter på riktigt. Detta innebär iallafall för mig, att man spenderar mer och mer tid inomhus. Jag om någon hatar att städa min lägenhet men hatar också att va inomhus i stökig lägenhet. Lite moment 22 så att säga. Jag kommer där av denna veckan dela med mig av mina bästa städtips, för att få ha lägenheten så ren som möjligt med så lite effort som  möjligt. 

1. Skapa en städrutin: Planera regelbundna städtider för olika områden i ditt hem för att undvika överväldigande städuppgifter.

2. Använd rätt verktyg: Se till att du har rätt städutrustning, som dammsugare, mopp och rengöringsmedel, för att göra städningen enklare och mer effektiv.

3. Ta en sak i taget: Fokusera på en uppgift i taget istället för att försöka städa hela lägenheten på en gång. Det blir mindre överväldigande och mer hanterbart.

4. Organisera och rensa: Ta dig tid att organisera och rensa bort oönskade saker regelbundet. Detta hjälper till att minska röran och göra städningen enklare.

5. Belöna dig själv: Ge dig själv en belöning efter att du har avslutat en städuppgift. Det kan vara något enkelt som att ta en paus och njuta av valfri dryck *host host* eller att unna dig något du tycker om.

Bonustips, Sahlin hälsar att Pink Stuff är det finaste vi har. 

Puss och Kram

// Pjuxan