Veckomejl v. 7

 

Hej alla glassätande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om föreläsning/workshop i betyg och bedömning – sista anmälningsdag idag, pubutbildning – sista anmälningsdag idag, chill på Tufvan, ansökan till kickoff-gruppen, enkät från utbildningsutskottet, Linnéstudenternas medlemsmöte, Växjö islamiska skola söker vikarier, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Föreläsning/workshop i betyg och bedömning – sista anmälningsdag idag!

Pedal i samarbete med Lärarförbundet välkomnar dig till två träffar där betyg och bedömning står i fokus. Vid dessa tillfällen kommer verksamma lärare att föreläsa om hur man som lärare kan tänka kring betyg och bedömning. Vid det första tillfället kommer det hållas en föreläsning inom området. Denna ligger sedan till grund för tillfälle nummer två, där ni får pröva er nya kunskap praktiskt. Glöm inte bort att det inte räcker med att trycka på ”kommer” i evenemanget för att bli anmäld! Sista anmälningsdag är idag!

För mer information om vilka ämnen som tillhandahålls, tillfällena och anmälan går du in på evenemanget, vilket du hittar här: https://www.facebook.com/events/1374701736169937/

 

Pubutbildning – sista anmälningsdag idag!

Måndagen den 16:e februari anordnas en pubutbildning gratis för dig som vill veta mer om att jobba på pub eller jobba med onyktra människor. Utbildningen tillhandahålls av Linnéstudenterna, Slottstallarna, Sivans och Studenthälsan.
Utbildningen är 16.00-20:30 i sal som bestäms inom kort. Sista anmälan är idag så anmäl dig nu!

Mejla ditt namn, eventuella allergier och vilken förening du tillhör till viceordforande.slottsstallarna@gmail.com
Bindande anmälan till självkostnadspris vid bortfall!

På utbildningen kommer kommunens alkoholhandläggare, polisen och några till att prata och dessutom ha panelsamtal och visa lite film. Det bjuds på fika vid ankomst och även en festlig måltid på Sivans under kvällens gång!

 

Chill på Tufvan

Den 19/2 klockan 17.00-19.00 är Tufvans övervåning bokad för lite spel, snack och gräl över om råttfällan verkligen rörde sig. Glöm inte att ta med dig ditt medlemskap, vi bjuder på fika så långt lagret räcker!

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1640812582809383/

 

Ansökan till kickoff-gruppen

Generalen är tillsatt, nu behöver hon en kickoff-grupp!

Att vara en del av kickoff-gruppen innebär att man har ett visst ansvarsområde som man förväntas ta hand om under våren och hela vägen fram till tacksittningen under hösten. Det är ett av det roligaste som går att ta del av under sin studietid!

Skriv några rader om dig själv, vad du kan bidra med och varför just du ska ha en plats i kickoff-gruppen och samtidigt hjälpa till att anordna en fantastisk vecka för de nya lärarstudenterna!

Skicka din ansökan till pedalko15@gmail.com. Sista ansökningsdag är fredag 13/2!

 

Enkät från utbildningsutskottet

STOOL har utformat denna enkät för alla Pedals medlemmar att besvara. Enkätfrågorna handlar om lärarutbildningen, både vad ni känner att ni saknar/vill ha mer av i er utbildning, samt vad STOOL kan bidra med för att göra er studietid så bra som möjligt.

Enkäten tar ett par minuter att besvara, vi är jättetacksamma för alla svar!

https://sv.surveymonkey.com/s/XLHY9GH

 

Linnéstudenternas medlemsmöte

På onsdag har Linnéstudenterna medlemsmöte! Linnéstudenterna styrs av dig som är medlem, på medlemsmötet kan du vara med och bestämma om vad studentkåren ska arbeta med! Mötet är i sal N1017 och börjar klockan 17.00.

 

Växjö islamiska skola söker vikarier

Växjö islamiska skola har hört av sig till oss och vill komma i kontakt med studenter som vill jobba extra under sin studietid! Skolan är en F-6 skola med drygt 150 elever. Den är liten med korta beslutsvägar och erbjuder stor möjlighet att vara med och påverka/utveckla verksamheten. Skolan har en muslimsk profil men alla vanliga skolämnen undervisas.

Är man nyfiken får man komma in på en kopp kaffe eller kontakta biträdande rektor Omar Abuhelal på telefon 047066444.

Deras hemsida finner du här: www.viskolan.org

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet som vanligt mellan 12 och 13! Passa då på att införskaffa en biljett till Multiculturals hejdundrande event på alla hjärtans dag på lördag! Tänk på att det mesta av pengarna går till välgörenhet!

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/907852709254420

 

Samsons spalt

Visste ni att det fanns en tid i Pedals historia då webb/infon hade ett utskott? Då hade nämligen Pedal en tidning kallad Trampan som webb/infon tillsammans med sitt utskott utformade och skickade ut till medlemmarna. Men dessa tider är nu svunna, medlemmarna får klara sig med ett veckomejl istället…