Veckomejl v. 6

Hej alla kärleksfulla medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om halva inträdet på Slottsstallarna, sök till Pedals kickoffgrupp, anmälan till Teachmeet, studenthälsan, pedalkalendern, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Halva inträdet på Slottsstallarna

Tusen tack till alla grymma stalljobbare som skötte Slottsstallarna förra veckan. Som tack går alla pedalmedlemmar in för halva priset på Stallarna den här veckan! Visa bara ditt pedalmedlemskap tillsammans med legitimation och linnéstudenternakortet.

 

Sök till Pedals kickoffgrupp

 Nu är Pedals general tillsatt inför kickoffen 2016. Nu söker hon sin kickoffgrupp! Att vara med i kickoffgruppen innebär mycket arbete och framförallt samarbete. Kickoffgruppen har ansvar över allt under nollningsveckan, exempelvis att tillsätta lagledare, funkisar, göra scheman, planera aktiviteter och sköta bokningar. I arbetet ingår även att anordna tacksittningen som äger rum i höst. Känner du att detta är något för dig? Sök till årets kickoffgrupp nu! Mer information finns i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/1674672679474916/

 

Anmälan till Teachmeet

Har du glömt bort att anmäla dig till Teachmeet den 15 februari? Lugn! Sista anmälningsdag är nu på onsdag den 10 februari. Klicka in på evenemanget för att läsa om hur du går till väga.

https://www.facebook.com/events/798725790231367/

 

Studenthälsan

Känner du dig stressad? Hur skönt vore det inte att ta en paus mitt på dagen och bara vila huvudet för en stund? Det kan du! Hos studenthälsan kan du göra just detta och de erbjuder även kurser i bland annat mindfulness för att minska stress. På torsdag den 11 februari kan du gå på en gratis workshop i mindfulness för att lära dig hitta ditt inre lugn. Klicka på länken för att läsa om studenthälsans aktiviteter här i Växjö.

http://lnu.se/student/vi-hjalper-dig/studenthalsan/aktiviteter/aktiviteter-i-vaxjo-

 

Pedalkalendern

After ski, teachmeet, pluggkväll, sittning, chill på Tufvan… Det är många datum till Pedals roliga evenemang att hålla reda på och visst vore det tråkigt att råka missa något! För att du lättare ska hålla koll på allt som Pedal anordnar så finns nu en kalender som uppdateras kontinuerligt med spännande evenemang. Vi kallar den Pedalkalendern och du hittar den på hemsidan under fliken ”På gång”. När du ändå är inne på hemsidan och kikar så passa på att surfa vidare in på de andra flikarna. Det kan nämligen meddelas att det offentliggjordes ett och annat avslöjande om era kära styrelsemedlemmar under förra veckan.

 

Kontorets öppettider

Imorgon öppnar kontoret upp mellan klockan 12:00 och 13:00. Kom förbi och hälsa på, kramas och köp din biljett till After skin om du inte redan gjort det!

 

Diplomatens spalt

Hjärtat slår så hårt,
som en äkta hip/hoplåt.
När mobilen säger zupp,
och ditt namn pluppar upp.
Tänk att bara en liten rad,
kan göra mig så himla glad.

Det var kärleksvecka på den tiden då mobilerna sa zupp och uppgiften var att skriva en kärleksdikt. Killen den handlade om fick aldrig något veta men bidraget hamnade på första placering i skolans dikttävling och även på bild i stadens lilla lokaltidning. Priset var en bok från bibliotekarien som hette ”Vad är meningen med livet?” och innehöll 250 funderingar kring frågan. Bibliotekarien tyckte kanske inte att meningen med livet var att skriva kärleksdikter.