Veckomejl v. 46

Hej alla instrumentspelande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Pedals årsmöte, Chill på Tufvan, Slottstallarnas årsmöte, jobbarkort, innebandyturnering, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Pedals årsmöte

Välkommen till Pedals årsmöte den 27 november!

Vid årsmötet kommer bland annat valberedningen lägga fram förslag på ny styrelse utifrån inkomna ansökningar. Vi kommer att bjuda på frallor, kaffe och saft så se till att komma på mötet och göra din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

För att veta mer om vad som kommer hända på årsmötet, besök evenemanget som du hittar här: www.facebook.com/events/417955931662540/

 

Chill på Tufvan

Kom in och värm dig i höstmörkret 12/11!
Ta dig en bit fika som Pedal bjuder på och passa på att utmana Bard i ett spel biljard eller knäck Samson i memory. Mys, varva ner och bara njut i goda vänners sällskap en helt vanlig torsdag.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1667790256803212/

 

Slottstallarnas årsmöte

Imorgon klockan 17.00 kommer Slottstallarna hålla årsmöte då bland annat en ny styrelse ska tillsättas. Kom och gör din röst hörd!

Du har även till idag chansen att söka en post i Slottstallarnas styrelse!

Information om årsmötet och om att söka till styrelsen hittar du här: www.facebook.com/events/1682958271949253/

 

Jobbarkort från Slottstallarna

Du glömmer väl inte bort att hämta ut jobbarkort som du tjänat in? Jobbarkorten kan du hämta på Linnéstudenternas kontor på Tufvan onsdagar och fredagar 12.00 till 15.00!

 

Innebandyturnering

Är du innebandysugen? VUGI Växjö och FIKS Kalmar arrangerar en innebandyturnering! Fatta klubban och börja samla ihop ditt lag. Mer information hittar du i Facebookevenemanget: www.facebook.com/events/185641208439431/

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12.00 och 13.00! Köp medlemskap, köp märken, intressera dig för Pedals whiteboardtavla eller kom bara och snacka lite skit!

 

Samsons spalt

Samson gör idag sin första dag på sin VFU och han är fruktansvärt nervös. Han minns när han själv gick i högstadiet och var en odräglig liten snorunge som retade gallfeber på lärarstudenterna. Eller, han retade faktiskt gallfeber på de vanliga lärarna också. Fast de retade faktiskt gallfeber på honom också så det gick ju jämnt ut. Det verkar som att det är ombytta roller. På tal om roller så måste jag köpa en ny. Ha en trevlig vecka!