Veckomejl v. 39

Hej alla nyanserade medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om halva priset på Slottstallarna, trygghet på Campus, föreläsning med Ann-Christine Ruuth, göteborgsresan, overallis, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Tack till er som jobbade och rabatt

Tack till alla er pedalare som styrde skutan på Slottstallarna förra veckan! Vi hoppas att ni hade kul och att ni skulle vilja jobba igen! Eftersom att Pedal hade ansvar för jobbare förra veckan innebär det att alla som kan visa upp sitt pedalmedlemskap i entrékassan på fredag går in för halva priset! Glöm inte det!

 

Trygghet på Campus

Under den senaste tiden har det florerat en hel del rykten på Campus om olika otryggheter. Observera att vissa av dessa rykten är gamla och florerar igen och att de rykten som går gör att Campus får en otrygg stämpel som inte är rättvis. Dock är det alltid bra att ha ett sunt förnuft och inte ta risker, lämna ej värdesaker obevakade och lås alltid porten oavsett hur kort tid du är ute, gå gärna i grupp om ni är ute när det är mörkt och ring alltid polisen ifall det är något som händer.

Ta hand om er!

 

Föreläsning med Ann-Christine Ruuth och anmälan

Den 14 oktober välkomnar PEDAL Ann-Christine Ruuth! Ann-Christine är transperson och kommer att föreläsa för oss om vad det innebär att vara transperson och hur vi som lärare i skolan kan hantera samhällets normer. Föreläsningen är gratis, det enda du behöver göra för att få delta är att skicka ett mejl med namn, personnummer och telefonnummer till utb@pedalivaxjo.se för att anmäla dig.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1641240772809573/

 

Utbildningsresa till Göteborg med PEDAL

På fredag bär det iväg mot Göteborg! Tips och praktiska råd om resan kommer att komma ut inom kort, håll utkik! Medan ni väntar kan ni öva dialekt och ta en titt på evenemanget igen: www.facebook.com/events/731503733649923/

 

Overallis med Pedal

Äntligen är det dags för overallis! Rota fram din maskeradlåda och börja vädra overallen! Biljettsläppet äger rum nästa måndag den 28/9. Glöm inte pengar eller din smarta telefon med swishapp och medlemskap i Pedal!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1626611104247788/

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13! Kom och köp märken, tagga inför sittning och Göteborg, diskturera vilken maträtt som är den ultimata den 6:e oktober eller kom bara och säg hej!

 

Samsons spalt

Sittningar hit och sittningar dit, äntligen är det dags för overallis! Min första overallis var den vid namn ”Kändis för en kväll” och min utstyrsel bestod i bakåtkammat plattat hår (på den tiden hade jag korkskruvar ned till axlarna), vit skjorta och kavaj, overall (såklart) och inga glasögon för att jag bar en vit mask som täckte halva ansiktet. Gissningar på vem jag var utklädd till? Det var i alla fall inte Christian Grey som någon tjomme trodde att jag var!

Se nu till att gå på sittningen eftersom att overallsittningar helt enkelt är awesome. Jag lovar dig att du kommer att älska det! Använd dock glasögon om du behöver, den huvudvärken jag vaknade med på söndagmorgon var inte att leka med, och den berodde inte på alkoholen…

Nu tror jag att jag ska ta och spela lite orgel och kräva operadirektörer på pengar!