VECKOMEJL V. 3

Halloj alla medlemmar!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, utskottsansökan, medlemsmöte, Coronas påverkan på Pedals event och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare. Ni kan såklart fortfarande nå oss via facebook eller instagram om ni har frågor eller liknande!

2. Sök till Pedals utskott
Ansökan till Pedals utskott är fortfarande öppen! Var med och gör detta året till ett riktigt grymt bra år genom att fixa utomordentligt trevliga, lärorika och roliga evenemang för alla pedalare. I utskottet träffar du nya människor och vem vet, om 70 år sitter du kanske med din bästa vän och pratar om hur ni lärde känna varandra när ni satt tillsammans i Pedals utskott.

I utskottet sitter du hela året om du så önskar, men kan också hoppa ur när som helst. Så är du tveksam mot att söka… våga testa! Ansökan är öppen till fredagen den 22 januari och du hittar den på Pedals facebook i form av ett evenemang.

3. Medlemsmöte
På onsdag, den 20 januari, klockan 18:00 har PEDAL medlemsmöte. Mötet kommer ske på zoom. Som medlem i PEDAL har du rösträtt på Pedals möten. Vill du vara med och göra PEDAL till en så bra förening som det bara går, kom på mötet och gör din röst hörd!

4. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av smittspridningen har vi tyvärr just nu inga pedalevenemang att se fram emot. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och laddar upp pedalandan för framtida event. Under tiden: ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd!

Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

5. Hoppsans spalt
Igår natt hade jag en skum dröm. Jag kommer inte ihåg något från själva drömmen, det enda jag minns är att jag vaknade mitt i natten och vågade inte röra mig för jag trodde att det var en massa humrar i sängen… Jag kanske är ensam med att drömma mardrömmar om humrar, men jag är med största sannolikhet inte ensam om att ha sjukt skumma drömmar. Här är lite fakta jag hittat om just drömmar!

De där bisarra drömmarna som man kanske minns bäst när man vaknar sker under REM-sömnen. Men man kan även drömma utanför REM-sömn, men de drömmarna är inte alls lika udda. I en studie framgick att den vanligaste känslan i drömmar är ångest. Överlag är negativa känslor vanligare än positiva känslor i drömmar. Personer som varit blinda sen födseln drömmer också! Däremot har de inte visuella drömmar. De drömmer istället genom hörsel, känsel, lukt och smak.

Människor har alltid velat kunna tyda drömmar och det finns flera olika teorier om vad våra drömmar faktiskt betyder. Men oavsett om drömmar skildrar inre konflikter, tankar och önskningar eller fungerar som träning för framtida händelser så kan jag fortfarande inte tolka min dröm med humrarna. Jag kanske borde titta en extra gång under sängen ikväll ifall det gömmer sig en hummerarmé där….

Har ni drömt några sådär riktigt oroande skumma drömmar nyligen?

Ha det gott igelkott!
Hoppsan