Veckomejl v. 23

 

Hej alla somriga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om: tack, examenshögtid, kontorets öppettider och Samsons spalt.

 

Tack till alla er som trotsade vädret i lördags och följde med oss runt Mördarsjön! Vår förhoppning är att kunna göra om vandringen nästa termin också, börjar vi alla be till vädergudarna nu kanske vi får sol då!

 

Examenshögtid

På fredag är det examenshögtid för alla lärarstudenter som tar examen! Högtiden är i hus M och startar 14.00 och håller på till 15.30.

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet mellan klockan 12 och 13! Kom förbi för att snacka om hur man bäst ryktar en ponny, köpa märken, kolla på märken, få en kram eller bara snacka lite skit!

 

Samsons spalt

Samson har en b-uppsats som ska in idag, vilket betyder att han inte ens borde skriva på denna spalt utan på sin b-uppsats istället. Hade det varit så att uppsatsen skulle varit inne imorgon, hade han kunnat skriva en liten finurlig spalt om den gången han var på vandring i årskurs åtta och det bara regnade hela tiden samt att vandringsleden till stor del bestod av sumpmark. Det skulle till och med kunna vara på det viset, att om han hade haft tid, hade han kunnat berätta om vad som hände när 8B och 8C mötte varandra mitt ute i ingenstans och var tvungna att invänta transportmedel för att få komma tillbaka till skolan. Det hade kunnat bli en spännande spalt om kärlek och gummi(stövlar).

Det var riktigt roligt faktiskt. Död åt uppsatser.