Veckomejl v. 22

Hej alla sommarlovssugna medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om avslutningshögtid, enkät om Pedals verksamhet VT16, Kickoff 2016, Ut i arbetslivet!, kontorets öppettider och Diplomatens sommarspalt.

 

 

Tack för deltagandet på Allkårsveckan

Stort tack till alla er som vågade utmana balansen och leksinnet i torsdags och slirade runt nere vid Trummen på såpbasebollen. Och tusen tack till alla er som drog på overallen och visade att Pedal är redo för semester på Alloverall i fredags. Hoppas ni hade roligt!

 

Enkät om Pedals verksamhet VT16

Har du missat enkäten som ligger ute på Pedals Facebook? För att kunna toppa denna fantastiska termin till hösten vill vi gärna ta del av just dina tankar om Pedals verksamhet under vårterminen. Vi vore otroligt glada och tacksamma om du ville ta någon minut och fylla i enkäten för att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt under höstterminen. Klicka på länken för att komma direkt till enkäten. Tack!

https://sv.surveymonkey.com/r/CHX8KWR

 

Avslutningshögtid

På torsdag den 2 juni är det dags att tacka av en mängd fantastiska lärarstudenter som nu tar klivet ut ur studentbubblan och in i verkligheten. Mellan klockan 14.00 – 15.30 håller Linnéuniversitetet en avslutningshögtid i M-huset där studenterna tackas av med musik, tal och blommor. Stort tack för allt ni examenstagare bidragit med i Pedal och stort lycka till i framtiden!

 

Kickoff 2016

Sommar och sol i kort tight kjol är på ingång och det är dags att lägga böckerna på hyllan för ett härligt sommarlov. Men i höst kickar vi igång ordentligt med Pedals kickoff 2016! Måndagen den 22 augusti är det dags att dra på sig overallen igen för att hela vecka 34 pryda pedalängen i orangea overaller, välkomna de nya studenterna och göra starten på det nya läsåret (minnes)värt! Det vill du inte missa. Måndagen den 22 augusti alltså, skriv upp det i kalendern redan nu!

 

Ut i arbetslivet!

Föräldrakooperativet Daggkåpan i Fyrele, 1 mil öster om Värnamo, söker en förskollärare till ett ettårigt vikariat på heltid pga föräldraledighet. Ansökan skickas in senast 10 juni och det sker löpande urval. Tjänsten tillträdes 15 augusti eller enligt överenskommelse. Kontakta Sofie Roman, Förskolechef på 0370 – 69 50 90 eller daggkapan@fyrele.se samt Per Hult, ordf kooperativet på 0705 – 28 19 78.

Beskrivning av tjänsten hittar du genom att klicka på länken: http://www.pedalivaxjo.se/wp-content/uploads/2016/02/Annons-fo%CC%88rskolla%CC%88rare-Daggka%CC%8Apan-Fryele.pdf

 

Kontorets öppettider

Innan vi tar sommarlov på riktigt hinner kontoret hålla öppet en tisdag till. Ni vet vad som gäller; imorgon mellan 12.00 – 13.00 är ni varmt välkomna förbi och hämta ut medlemskap, köpa märken eller ställa frågor. Kom in och berätta om era sommarplaner!

 

Diplomatens sommarspalt

Ett av mina bästa sommarminnen är när mamma och pappa lät mig och min syster tälta i trädgården. Det spelade ingen roll att vi hade tidigare campingturer på Öland, i Tylösand och Gränna att jämföra med. Camping i trädgården, att sova utomhus, det var något speciellt. Vi packade matsäck som vi hade med oss, bunkrade upp med mjuka filtar och när skymningen kom hängde vi en ficklampa i taket och berättade ruskiga historier. Sedan försökte vi sova till ljudet våra skräckslagna andetag i väntan på alla trädgårdsmonster som skulle äta upp oss. Det slutade säkerligen med att någon gav upp och sprang in till huset i panik, men det förtäljer inte historien. Poängen är att det inte krävs mycket för att göra dagen speciell. Se till att göra varje dag, vare sig den är fylld med jobb, semester eller efterhängsen omtenta speciell och ge tillvaron en mening. Och ha en otroligt skön sommar för sjutton!