Veckomejl v.13

Halloj alla medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Funkisansökan, Jobba med PEDAL, Påskpyssel med FIOOL och Power Kings spalt.

1. Kontorets öppettider och klädinsamling!
Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Petter och Rasmus . Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss! En nyhet är att vi har startat en klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål.
Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

2. Det är äntligen dags att söka till funktionär!
Ja, ni läste rätt! Herregud vad tiden går snabbt när man har roligt. Generalen är tillsatt, han har valt ut sin kickoffgrupp och lagledarna för veckan är handplockade av kickoffgruppen själva. Men, det saknas ju ett gäng? De hjältar som hjälper till med allt från att hålla i lekar till att jobba pub under kickoffen. Såklart pratar jag om våra kära funkisar! Ansökan till funktionär för Pedals kickoff 2018 finns nu ute på KOG-PEDAL vilket är Kickoffgruppens egna facebooksida! In och ta en rundtur på deras nya sida samtidigt som du har chansen till att få vara med under årets utan tvekan roligaste vecka! All info hittar du här: https://www.facebook.com/events/2501570516735785/

3. Är du jobbsugen? Häng med oss på ännu en jobbvecka!
Återigen är det nu dags för PEDAL att inta Slottsstallarna för ännu en jobbvecka. Det är den 5/4 och 6/4 som gäller och vi behöver jobbare till båda dagarna! Som tack får du som jobbare ett jobbkort och dessutom får du äta så mycket du vill och dricka så mycket alkoholfritt du vill under kvällens gång. Låter det inte härligt? Är du sugen på att jobba så hör du av dig till Caroline Svensson på facebook eller på jobbansvarig@pedalivaxjo.se. Tagga!!
Mer info finns här: https://www.facebook.com/events/2058549727751006/

4. Påskpyssel med FIOOL
Snart är det dags för lite påskledigt, om en har tur, och vad passar då inte bättre än lite påskpyssel tillsammans med våra FIOOLare? Ikväll kl 18:00 är det dags för lite pyssel och gött häng, kl 18:00 finns FIOOL på plats i sal K1082 för att hänga, pyssla och käka påskgodis tillsammans med er. Kolla in evenemanget för mer info: https://www.facebook.com/events/1586825451415710/

5. Power Kings spalt
Nej, nu är jag så trött på detta. Är det inte dags för våren att komma till Växjö och Campus snart? Liksom, att sitta på UB och blicka ut över exempelvis pedalängen kan ju vara härligt, men inte när det SNÖAR?! I slutet av mars?? Nej jag är riktigt trött på detta vädret som dessutom verkar ha pms nu. Ena dagen är det härligt, vårigt väder och nästa dag är det -10 igen och snöar värre än om det vore mitten på januari igen, vilket bara gör en allmänt förvirrad. Nu vill jag faktiskt ha lite vårvärme så att en kan glida runt i solbrillor utan att samtidigt gå runt i en tjock och tung jacka. Tänk vad härligt att sitta på, förslagsvis, Tuvfanängen i en brassestol, med lite gött häng och en god dricka i handen, för att sedan ta sig ett uppfriskande dopp i Sivansdammen. Mm så härligt det låter! Så kan våren snälla komma nu, por favor?