VECKOBREV V. 48

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, Finsittning, Julpyssel, Quizkväll, Musikhjälpen och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
På tisdag är det Kosmonauten och Dominatrix som intar kontoret. De säljer märken, hjälper till med medlemskap och snackar med alla som tittar in. Självklart bjuder de på fika också! Kontoret är öppet på tisdag mellan kl 12-13.

2. Ut i arbetslivet
“Föräldrakooperativet Yngves Förskola på I11-området i Växjö söker timvikarier från förskollärarprogrammet till sin verksamhet. Yngves jobbar med Reggio Emilia-pedagogik och under devisen ”nästan som hemma” med hög personaltäthet och mat lagad från grunden av egen kock. Är du intresserad, hör av dig till styrelsen@yngves.org med namn, ålder och ett par rader om varför just du vill jobba på Yngves. Bifoga gärna CV.
Mer info om förskolan finns på www.yngves.org.”

3. Finsittning
På lördag är det dags för finsittning! Styrelsen är taggad till tusen och POOL kommer göra ett toppenjobb med att pynta och göra lokalen i toppform för en sittning. Vi ses på lördag!!

4. Julpyssel
Om exakt en vecka, den 6/12, är det dags för Fiools julpysselkväll! Har du julklappar att slå in eller vill pyssla ihop ett fint julkort? Kom förbi och pyssla med oss! Läs mer om julpysslet i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Quizkväll
Den 15/12 är det dags för årets sista quizkväll. Passa på att quiza med oss en sista gång innan en ny styrelse och utskott tar över rodret. Håll utkik efter evenemanget som kommer ut på Pedals facebooksida snart!

6. Musikhjälpen
Som ni alla säkert vet är det snart dags för Musikhjälpen att gå av stapeln och i år är Växjö campus version av Musikhjälpen tillbaka! Årets tema är “För en värld utan barnarbete”. PEDAL kommer självklart att delta. Håll utkik på vår facebooksida för info om när vi sitter i “buren” och pratar i radio och när du kan köpa Musikhjälpen-märken av oss.

7. Hoppsans spalt
Julen kryper allt närmre och närmre och idag är det första advent. Jag är den personen som börjar tänka på julklappar tidigt men som aldrig hittar något att köpa så jag tvingas panikköpa något i sista sekunden. Det brukar ändå oftast bli bra julklappar till slut vill jag påstå. I år är jag för en gångs skull ute i god tid – jag är till och med redan färdig! Jag måste säga att jag är imponerad av mig själv. Nu kan jag slappna av och bara njuta av julstämningen.

Taco hej
Hoppsan