VECKOBREV V.45

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Årsmöte, Träna med FIOOL, Jobbsittning, Fångarna på fortet med FIOOL, Biljettsläpp till finsittning, Motioner, Jobba med PEDAL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Siesta och Gruset håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi

2. Årsmöte

Var: H1311

När? 16/11 17:30

Vad är ett årsmöte? 

Detta är enligt stadgarna Pedals första ordinarie medlemsmöte, även kallat årsmöte, som ska hållas i slutet av november varje år. Här kommer motioner och propositioner att behandlas samt att valberedningen kommer att lägga fram sitt förslag på ny styrelse utifrån inkomna ansökningar. Det är sedan närvarande medlemmar på årsmötet som beslutar hur den nya styrelsen kommer bli för nästa verksamhetsår.

För mer info se evenemanget på facebook. 

3.Träning med FIOOL 

I samarbete med VUGI anordnar Pedals aktivitetsutskott (FIOOL) träning i Olympens idrottshall den 7:e november klockan 17:30. För mer information se evenemanget på Pedals Facebook!

4. Jobbsittning

Ni som har jobbat med oss under året kommer bli inbjudna till ett evenemang på Facebook där ett digitalt biljettsläpp till årets jobbsittning kommer ske. Har ni inte fått en inbjudan innan 6/11, hör av er till Julia Hagfoss. Mer information kommer ni hitta i evenemanget!

5. Fångarna på fortet med FIOOL

Den 22:e november klockan 18:00 bjuder FIOOL in till deras största event den här terminen: Fångarna på fortet! Mer information kommer inom kort, håll koll på Pedals Facebook!

6. Biljettsläpp till finsittning

Äntligen är det dags för Pedals finsittning 2023, denna sittning kommer gå av stapeln, den 9/12 och det kommer att ske ett biljettsläpp för Hedersmedlemmar den 13/11 klockan 18.00. Det sker digitalt genom att ni skriver till oss på Facebook! 

Biljettsläppet för alla andra medlemmar kommer ske den 14/11 kl 17.00 utanför Pedals kontor. Även folk som inte studerar inom PEDAL kommer ha möjlighet att få gå på detta event. Priserna är enligt följande: 

Pedalare: 365 kr 

Icke-pedalare: 415 kr

För mer info kolla evenemanget på facebook. 

7. Motioner

Påminnelse! Idag är sista dagen att skicka in motioner till Pedals årsmöte 2023 den 16/11. Skicka in er motion till pedal@pedalivaxjo.se senast 17.00 den 6/11

8. Jobba Med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 23/11 och 24/11. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

9. Pjuxans Spalt 

Ny vecka, ny spalt. 

Hur sjukt att det är november nu? Att mer än halva terminen redan har gått. Nu är det de sista veckorna på kurserna kvar och sen lite jul. Provocerar mig fortfarande efter snart 3 år på universitetet att man inte har jullov. Då är det jag och stolpen som har inlämning av uppsats den 28:e december. Va KUL. Knappt gnällig man är, men låt mig. Tack

Puss och Kram

 Pjuxan