VECKOBREV V.41

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Brädspelskväll med FIOOL, Sök till styrelsen, Ovverallis, Jobba med PEDAL, Tack från STOOL, Kaffestund med Utbildningsförvaltningen 12/10 och Pjuxans spalt feat Gruset.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Ajax och Playmakern håller sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi

2.Brädspelskväll med FIOOL

I samarbete med NEXUS spelbutik kommer FIOOL att anordna en brädspelskväll den 11:e oktober. Mer information hittar ni i evenemanget på Facebook.

3.Sök till Styrelsen 2024

Är du sugen på att söka till Pedals styrelse? Nu har du chansen!! In på facebook och kika in vårt evenemang och skicka sen in din ansökan!!

4. Ovverallis

Nu på lördag kommer det vara vårt efterlängtade Ovverallis och det finns fortfarande biljetter kvar! Är ni sugna på att vara med så skriv till oss på Pedals Facebook eller Instagram, innan klockan 18:00 på tisdag.

5. Jobba Med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 19/10 och 20/10. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

6. Tack från STOOL

Alice, Tilda och STOOL vill skicka ut ett tack till alla er som medverkade och bidrog till en fantastisk resa till Krakow! Det blev en dunder resa med mycket skratt och härliga upplevelser! Hoppas ni tyckte det var lika kul som vi tyckte 🧡

7. Kaffestund med Utbildningsförvaltningen 12/10

Linnékåren har bjudit in Utbildningsförvaltningen på torsdagskaffe den 12 oktober mellan kl. 12-13 och under denna träffen kommer de ha ett gäng förskollärare samt rektorer från förskolor som gärna vill träffa förskollärarstudenter!

Ta tillfället i akt och nätverka lite, träffa andra förskollärare eller bara ta en kaffe!

8. Pjuxans spalt feat, Gruset

Ny vecka, Ny spalt. Denna gången med ett inslag från Gruset! 

Tja tja bloggen! Det är jag, Gossip Gruset, back in town!

Jag fick äran att skriva veckans spalt, och vilken spalt det kommer vara! Jag gör de bästa spalterna, ingen annan gör det lika bra som jag! Vad ska denna spalt handla om? Jag vet inte, wingar bara just nu…

Så, vad händer i mitt liv? Jo, jag har precis varit i Krakow med STOOL och jäklar vad trevligt det var! Trodde inte Krakow skulle vara så trevligt och fint som det var. Fanns en massa restauranger, en stad fylld med historia och supervackra byggnader! Och relativt billigt var det, man kunde få en 3 rätters middag för runt 200 kr. Så letar du efter ett bra resemål, dra till Krakow!

Vad annars händer? Juste, det finns möjlighet att söka till styrelsen 2024 nu! Passa på och gör det! Ansökan är bara att skicka in till valberedning@pedalivaxjo.se, och har du några frågor kan du ställa den till oss i vår Takeover som vi har på Instagram just nu, eller dra iväg en fråga till mailen! Går du runt och tänker på om du ska söka men velar fortfarande lite, skicka in en iallafall. Det kommer vara intervjuer efter ansökan, tid för valberedningen att tänka ut en ny styrelse och en massa annat tidskrävande arbete, så bara gör det, finns tid att tänka på det efter ansökningsperioden! Att sitta i styrelsen är skitkul, man gör en massa roliga saker med en massa roliga personer. Det kommer vara ett oförglömligt år. 

Nä, nu har jag skrivit för mycket, tack för mig

XoXo

/Gossip Gruset