VECKOBREV V. 39

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, Kallelse medlems- och valberedningsmöte, Cykelutflykt och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna goa tisdag finner ni Dominatrix och Pølsemannen på Pedals kontor mellan kl 12-13. Kom gärna förbi med din funkiströja om du inte än lämnat in den! Självklart går det även att köpa medlemskap, märken och tygkassar. Det finns även gratis kaffe och te till alla härliga medlemmar.

2. Ut i arbetslivet
“Katedralskolan i Växjö letar efter någon som kan vikariera några timmar i veckan nästa termin (VT22). Det handlar om kursen Matematik 1c som undervisas på engelska. Gruppen består av förstaårselever på IB-programmet och de är ca 32 elever. Utöver det ingår även en förberedande kurs där ca 20 av dessa 32 elever läser utvalda moment i Matematik 2c, också på engelska. Det handlar om knappt 6 lektionstimmar i veckan plus för- och efterarbete, närvarande vid klasskonferens (en gång), ev. planering och rättning av eget prov samt rättning av nationella provet i Matematik 1c.”
Intresserad? Hör av dig till Linnea.Fransson@vaxjo.se

“Kronoberg skola i Växjö söker lärarvikarier för läsåret. Årskurs 6-9. En skola med höga ambitioner samt stort fokus på studier och ordning och reda som i år firar 20-årsjubileum.

Nordic International School Kronoberg i Växjö söker lärarvikarier för läsåret. Årskurs 4-7. Skola med internationell inriktning. Med ordning och reda och höga förväntningar skapar vi en trygg studiemiljö som gynnar studier. Nordic Kronoberg startade hösten 2021 och är en del av Kronoberg skola.
För att söka tjänsten som vikarie kontakta Victoria Hagberg. victoria.hagberg@nordicinternational.se 0723961169”

3. Kallelse medlems- och valberedningsmöte
På torsdag, den 30/9 kl 18:00, är det dags för Pedals medlemsmöte och valberedningsmöte. På mötet kommer inskickade motioner behandlas, en valberedning kommer utses och slutligen kommer styrelsen beskriva vad styrelseuppdraget innebär.
Du kan läsa mer om mötet i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Cykelutflykt
Söndagen den 3/10 beger vi oss ut på en cykelutflykt med FIOOL i täten! Det är ett superbra tillfälle att träffa nya människor, ta en paus från plugget och få lite motion på köpet. Putsa upp din cykel så ses vi den tredje oktober!
Läs mer om cykelutflykten i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Hoppsans spalt
Detta veckobrevet är skrivet i fredags förmiddag och det innebär för mig att ikväll är det dags för grillkväll! Enligt min telefon så är det risk för regn ikväll och jag hoppas verkligen att det ändrar sig. Det blir lite svårt (och inte så kul) att stå i regn och grilla. Men vädret är ingenting jag kan styra över så det är onödigt att oja sig om det. Jag är säker på att grillkvällen blir superrolig och full av trevligt folk oavsett väder.

Imorgon, alltså på lördag, är det äääntligen dags för vårt första styrelsecrawl! Vad har jag för förhoppningar och förväntningar om det då? Eftersom sista stoppet ska vara hemma hos mig så hoppas jag innerligt att min lägenhet står kvar i fungerande skick på söndag. Tanken har slagit mig flera gånger att plasta in varenda möbel jag har, men i nuläget känns det lite extremt. Jag märker på söndag om jag hade rätt eller inte… Senare idag ska jag plocka undan allt ömtåligt jag äger i hopp om att det inte ska gå sönder. Men främst hoppas jag att vi har lika roligt imorgon som vi haft på alla våra andra fester tillsammans.

Taco hej för mig!
Hoppsan