Veckomejl v. 39

Hej alla morgonpigga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobba på Slottsstallarna med PEDAL, TopWork söker lärarstudenter till vikariat, Ut i arbetslivet!, LR Studs studerandefackliga kurs med tema vinstintresse i skolan, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Tack för en lyckad resa till Berlin

Tack till alla er som var med och bidrog till en spännande, intressant och rolig utbildningsresa till Berlin. Och tusen tack till våra eminenta reseledare och planerare som gjorde resan möjlig; utbildningsansvariga i PEDAL: Elis Blixt och Simon Peltola, utbildningsansvarig i KAROLIN: Rasmus Nygren och utbildningsutskottet STOOL: Alexander Larsen och Carin Johansson. Tack!

 

Jobba på Slottsstallarna med PEDAL

Den här veckan är det PEDAL som står bakom baren och sprider glädje på Stallets dansgolv. Ta chansen och var med i campus grymmaste team och i utbyte få flera fina förmåner. Tiderna som vi jobbar är torsdagen den 29 september klockan 17.00 – ca 02.30 och fredagen den 30 september klockan 20.00 – ca 03.30. För varje jobbtillfälle får du ett halvt jobbkort vilket innebär att när du har jobbat ihop ett helt får du tillsammans med en kompis gå före i kön vid en utekväll och du behöver inte heller betala inträde. Fett värt! Anmäl dig till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skicka med personuppgifter i form av namn, personnummer, mejladress, telefonnummer, datum du vill jobba och eventuella allergier och önskemål om arbetsuppgifter. Vi ses på Slottsstallarna!

 

Topwork söker lärarstudenter till vikariat

TopWork är ett bemanningsföretag som arbetar med lärarvikarier. De söker dig som vill extrajobba i Lessebo vid sidan av studierna. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba beroende på hur ditt studieschema ser ut vilket gör det perfekt att kombinera med studierna. Förutom lön för ditt arbete så erbjuder de även en personlig handledare och är transporten till skolan ett problem så kör de ut dig till din arbetsplats! Läs mer i annonsen genom att kika in på länken: annons-la%cc%88rarvikarier

 

Ut i arbetslivet!

Nu är hemsidan uppdaterad med flera nya jobbannonser för dig som är sugen på att jobba lite extra vid sidan av dina studier! Varje vecka hör arbetsgivare av sig till oss och söker allt från vikarier till skolor till studentambassadörer och fotbollstränare. Klicka på länken för att komma direkt till annonserna: http://www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

 LR Studs studerandefackliga kurs med tema vinstintresse i skolan

LR Stud arrangerar en studerandefacklig kurs i Karlstad mellan 1-2 oktober med tema vinstintresse i skolan. Kursen tar tag i och benar ut problematiken med vinster i skolan ur olika perspektiv. Det kommer också bli en hel del matnyttig information om hur olika anställningsformer skiljer sig åt bland olika huvudmän. Kursen är kostnadsfri för alla medlemmar, dvs. LR Stud står för resa, hotellboende, mat. Sista anmälan är idag 26 september. Anmäl dig här: http://www.lr.se/omlr/kalendarium/kalendariumglobalt/studerandefackligkurs.4.2c5a0788156f3d7b05538418.html

 

Kontorets öppettider

Imorgon klockan 12.00 – 13.00 står pedalkontorets dörr öppen för dig! Välkommen in i värmen!

 

Diplomatens spalt

Något som är underskattat är tidiga morgnar. Visst är det otroligt gott att ligga och dra sig i sängen men den som lyckas masa sig upp i ottan är minsann en riktig vinnare. Här följer tre tips på värda morgonaktiviteter.

  1. Gå till affären. Doften av nybakat bröd på morgonen är en riktig fröjd för luktsinnet. Passa på att kila till affären och handla innan alla andra vaknat till liv och köp en varm härlig fralla till frukosten.
  1. Promenera i naturen. Luften är som friskast på morgonen när naturen håller på att vakna till liv och fåglarna kvittrar som mest. Lägg på ett tempo för att kickstarta dagen med ett träningspass.
  1. Ta en lång frukost. Tidig morgon är lika med tid för lång frukost. Sätt dig med din favoritkopp och ta en riktig långfrukost tillsammans med ett nyhetsprogram eller en tidning. Det fina är att även om du sitter ett tag så är det fortfarande morgon när du ätit klart.