VECKOBREV V.15

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Sittning med POOL, Träna med FIOOL, Pluggkväll med STOOL, Quizkväll med STOOL, Hajk med FIOOL, Tack till alla som kom på pubgolfen, Tack till alla som sökt lagledare, Tack till alla som jobbade, Övergång till Hitract samt Antoinettes spalt

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 9/4 håller kontoret öppet! Antoinette och Bonklan håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller bara är kaffesugna så är ni välkomna förbi.

2. Sittning med POOL

Det har äntligen blivit dags för terminens första sittning! POOL bjuder in alla pedalare att släppa loss djuret inom er på ANIMAL PEDAL!!! En sittning där vi tar oss genom allt från bondgården till savannen!

OBS! Det finns biljetter kvar! Medlemmar i andra föreningar än PEDAL är även välkomna att köpa. Vill du köpa en biljett så skriv till oss på instagram!

För mer info om tema och förfester, se evenemanget på Facebook.

När? 13/4 klockan 15.30-19.30.

Var? Slottsstallarna

Pris? 135 kr

3. Träna med FIOOL

FIOOL anordnar i samarbete med Nordic Wellness Teleborg ett träningspass den 16/4 mellan 18.30-19.15. Passet består av fartfylld kondition med inslag av kampsport. Är detta något du vill delta på? Tveka inte att anmäla dig senast 11/4 genom att skriva till oss på Instagram eller kontakta aktivitetsansvarig (aktivitet@pedalivaxjo.se)

När? 16/4 klockan 18.30-19.15. Sista anmälningsdag torsdag 11/4

Var? Nordic Wellness Teleborg

4. Pluggkväll med STOOL

Tisdag den 9/4 är det dags för ännu en mysig pluggkväll med STOOL i H1411. Ta med en kompis, eller kom själv så håller vi tentaångesten borta tillsammans! På pluggkvällen kommer det självklart också bjudas på fika!

När? 9/4 klockan 15.30-17.30

Var? H1411

5. Quizkväll med STOOL

Saknar du millennieskiftet? Är du en 90’s kid som remember this eller kanske en 2000’s baby? Då måste du skriva in den 23/4 i kalendern! STOOL bjuder in till månadens quizkväll på temat “Nostalgi”! Alla deltagare bjuds i vanlig ordning på fika och det kommer att finnas ett fint pris till vinnarna.

När? 23/4 klockan 18.00-19.00

Var? H1412

6. Hajk med FIOOL

Vårterminen susar förbi i stormsteg och den varmare årstiden är på ingång. Det betyder att det snart är dags för Fiools fantastiska hajk! Den 11-12 maj kommer FIOOL att anordna ett event med friluftsaktiviteter såsom kanotpaddling, övernattning i vindskydd och vandring. Biljetter till hajken är begränsade och kommer att säljas den 24/4. Notera dessa datum för det här vill ni absolut inte missa!

Mer info om evenemanget och biljettförsäljningen kommer.

När? 11-12/5. Biljettsläpp 24/4

Var? Mer info kommer. Biljettsläppet sker utanför Pedals kontor.

7. Tack till alla som kom på pubgolfen

PEDAL och Samvete vill tacka för det otroliga engagemanget och deltagandet på pubgolfen i lördags. Stort grattis till vinnarna!

8. Tack till alla som sökt lagledare

KOG vill tacka för alla grymma ansökningar som skickats in. Ni som sökt kommer under veckan bli kallade till intervju söndagen den 14/4.

9. Tack till alla som jobbade

Jobbansvarig vill tacka alla som jobbade med PEDAL förra veckan. Missade du jobbveckan? Ingen fara! PEDAL kommer att jobba igen i början av maj. Håll utkik efter mer info om detta!

10. Vikariejobb

Vill du jobba extra som vikarie medan du pluggar? Håll då koll på våra sociala medier och hemsida! Vi kommer framöver att lägga ut information om lokala vikarie/skoljobb där.

11. Övergång till Hitract

PEDAL håller nu på att flytta sitt medlemsregister från Cardskipper till appen Hitract. Om du redan är medlem i PEDAL kommer du att bli tillagd automatiskt i Hitract. För att aktivera ditt konto, följ instruktionerna som skickas till mailen du angav när du köpte ditt pedalmedlemskap. Längre fram kommer det även vara möjligt att läsa om evenemang, köpa biljetter och betala för märken direkt i appen!

Har du inte fått något mail? Kontakta då Pedals sekreterare Oliver Ahlér via sekr@pedalivaxjo.se

Övergången från Cardskipper kommer att vara helt klar vid nästa terminsstart.

12. Antoinettes spalt

Godmorgon alla mina små sockertoppar! Visst har vi fått underbart väder här i Växjö? Helt galet att det kan gå från snökaos till 16 grader under en vecka.

I helgen var jag med på pubgolfen som inofficiell stationsansvarig och WOW vad kul det var! Alla deltagare var så trevliga och fina i sina utklädnader. Får ni chansen att gå på ett sånt här evenemang så tycker jag absolut att ni ska ta den!

Veckans baktips, apropå vår sittning ANIMAL PEDAL som går av stapeln nu på lördag, är en tigerkaka! Riktar särskilt detta förslag mot vår kära kassör Hoppsan som fick bakläxa (ha!) förra veckan efter att han bjudit på torftigt fika på styrelsemötet.

Tigerkakan får sitt namn, som man kanske kan gissa, av sitt unika mönster som skapas genom att färga cirka en tredjedel av smeten med kakao. Mönstret har ingen fast form och ingen tigerkaka blir den andra lik. Du vet alltså aldrig hur din kaka ser ut förrän du skär upp den. Har det blivit fina ränder eller har allt bara sjunkit till botten? Vem vet! På det sättet är en tigerkaka som livet, man vet aldrig vad man får förrän efteråt.

Let them eat cake!

Antoinette