Veckomejl v. 38

Hej alla diggande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om biljettsläpp till Overallis, jobba med Pedal på Slottsstallarna, valberedningsmöte, Växjö BK söker tränare, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Ni ska ha tack

Tusen tack till årets kickoffgrupp och till alla lagledare, funktionärer och nollor för en fantastiskt rolig tacksittning! Håll utkik på Pedals facebooksida efter de härliga bilderna som är på väg att laddas upp.

 

Grattis till månadens quizvinnare

Vi säger stort grattis till vinnarna av förra veckans quiz på pluggkvällen. Laget som drog längsta strået och därmed vann titeln som månadens quizvinnare var The E-girls! Stort grattis!!

 

Biljettsläpp till Overallis

Nu är det dags att plocka fram guldmedaljerna och dra på bästa OS-outfit. Ikväll släpps nämligen biljetterna till Overallis med tema OS! För att kirra din biljett till denna fantastiska kväll bör du befinna dig utanför Pedalkontoret klockan 18.00. Ta med pedalmedlemskapet, kontanter eller swishappen och ditt bästa humör!

 

Jobba med Pedal på Slottsstallarna

Nästa vecka, alltså v 39, har Pedal sin första jobbvecka på Slottsstallarna för terminen! Tiderna som gäller är torsdag den 29 september klockan 17.00 – ca 02.30 och fredag den 30 september klockan 20.00 – ca 03.30. Var med om en helkul kväll tillsammans med andra Pedalare! För din insats får du finfina förmåner såsom godis, frukt, chips, grönsaker, dipp, all alkoholfri dryck du vill och ett halvt jobbkort! Hör av dig till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv namn, personnummer, mejladress, telefonnummer och eventuella allergier.

 

Valberedningsmöte

Tisdagen den 11 oktober bjuder Pedal in till ett medlemsmöte i form av ett valberedningsmöte klockan 17:00. Under detta möte kommer närvarande medlemmar att utse en valberedning. Valberedningens uppgift är att lägga fram ett förslag på vilka som ska väljas till ny styrelse under årsmötet senare i höst. När valberedningen valts kommer också sittande styrelse att beskriva vad det innebär att sitta i Pedals styrelse och vad varje post har för uppdrag. Detta är ett ypperligt tillfälle att ställa frågor om de olika posterna och i övrigt om Pedals verksamhet. Sal kommer inom kort. Välkommen!

 

Vill du sitta i valberedningen?

Valberedningens arbete är att sammanställa alla de som sökt till styrelsen och lägga fram ett förslag. Under ett möte kommer valberedningen fram till de lämpligaste kandidaterna på varje post, samt skriver motiveringar till de valda personerna. Är du intresserad av att vara med i valberedningen? Och inte nu sitter i ett utskott eller planerar att söka till styrelsen?
Skicka då ett mejl till valberedning@pedalivaxjo.se
Senast måndagen den 10 oktober kl. 23:55.
Beskriv vem du är och skicka med kontaktuppgifter.
Det är en god merit för framtida pedalengagemang, och enligt Pedals stadgar krävs två utomstående pedalmedlemmar i valberedningen. Detta för att förhindra en jävsituation.

 

Växjö BK söker tränare

Växjö BK söker tränare till sina ungdomslag. Är du intresserad av fotboll och vill jobba med ungdomar så är det kanske något för dig!

För mer information och kontaktuppgifter, klicka in på länken: http://www.pedalivaxjo.se/wp-content/uploads/2016/02/Växjö-BK-.pdf

 

Kontorets öppettider

Imorgon tisdag håller kontoret öppet mellan klockan 12.00 – 13.00. Under kontorets öppettider är du varmt välkommen förbi om du har funderingar kring styrelsens arbete eller Pedals verksamhet. Passa på och ställ alla dina frågor!

 

Diplomatens spalt

Untz untz untz. Att försöka sova till ljudet av dunkande musik är inte särskilt ovanligt på campus. Det är heller inte det lättaste. Befinner man sig på festen är morgondagen inte ett faktum men är man den som ligger på huvudkudden är det en annan femma. Irritationen växer och stressen blir mer och mer påtaglig för varje sömnlös minut som går. Att försöka sova till ljudet av dunkande musik är verkligen inte det lättaste, särskilt inte när festens besökare har så otroligt bra musiksmak! Varje gång en välkänd låt drar igång så kan inte kroppen, trots sängläge, låta bli att liksom rycka med. Vertikalt dansläge: on. Sångtexten spelas upp under ögonlocken och det är som att… jag kan bara inte… I can’t stop the feeling!