Veckomejl v. 19

Hej alla solbrända medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobbvecka och quizmaster, gå med i Pridetåget med Pedal, biljettsläpp till Alloverall, arbetsmarknadsdag, Ut i arbetslivet! på hemsidan, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Tack för sittning och vandring

Tack till alla er som kom på sittningen i onsdags och visade hur era framtidsdrömmar som barn såg ut. Kämparstort tack även till er som var med och vandrade runt mördarsjön i lördags. Ni är grymma allihop!

 

Jobbvecka och quizmaster

Den här veckan är Pedals sista jobbvecka på Slottsstallarna för terminen. Det innebär sista chansen för dig att jobba med fantastiskt sköna pedalare och även sista chansen att få följa med till Boda Borg! En chans du inte vill missa. På torsdagen ska vi i sann Prideanda hålla ett musikquiz med tema Pride och vi söker även quizmaster till detta! Skicka iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se med namn, personnummer, telefonnummer, mejladress samt eventuella önskemål.

 

Gå med i Pridetåget med Pedal

På tal om Pride – häng med oss i Pridetåget på lördag! Vi samlas på Norrtulls parkering klockan 12.45 för uppställning klockan 13.00. Vid 13.30 blir det uppvärmning med Miss Glitter och Freaky Easter innan avgång klockan 14.00. Dra på din orangea overall och allt annat färgglatt du kan hitta. Det finns ansiktsfärg för dig som vill måla dig till något vackert! För er som vill ta bussen till stan åker vi gemensamt med buss nummer 3 från universitetet klockan 12.38. Paraden håller på i ungefär en timme.

 

Biljettsläpp till Alloverall

Allkårsveckan har länge varit campus största händelse, efter nollningen, och är ansedd som en fantastisk avslutning på varje campusår. Vecka 21 är det dags igen och veckan avslutas såklart med Alloverall! Alloverallsittningen anordnas i ett samarbete mellan EHVS, PEDAL, SAMVETE, S.Mi.Sk, PAX, VISKA, CHAMPS och LIPS vilket innebär att alla föreningar kommer att representeras i ett megaevent! Årets tema är sommar och sol och i biljetten ingår, utöver en hejdundrande fest, mat, en drinkbiljett och ett alloverallmärke.

Biljettsläpp sker på fredagen den 13 maj mellan klockan 12.00 – 14.00 i K-huset. Kalaset kostar 130 kronor och viktigt att lägga på minnet är att du endast kan betala kontant. Missar du första biljettsläppet får du en ny chans på tisdagen den 17 maj klockan 12.00 – 14.00 i K-huset. Obs! Det finns endast 280 märken, så det gäller att komma i tid!

 

Arbetsmarknadsdag

Onsdagen den 25 maj klockan 10.00 – 15.00 bjuder Linnéuniversitetet in till en arbetsmarknadsträff i K-huset. Samtliga studenter som har 1-3 terminer kvar av sin studietid har fått personliga mejl med inbjudan från universitetet. Under dagen finns chans att träffa framtida arbetsgivare och knyta kontakter!

 

Ut i arbetslivet! på hemsidan

Många arbetsgivare hör av sig till oss med lediga tjänster och extraarbete. Information och kontaktuppgifter lägger vi sedan ut på hemsidan under fliken ”Ut i arbetslivet!”. Sidan uppdateras ungefär en gång i veckan. Klicka på länken så kommer du rätt direkt: http://www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

Kontoret har öppet på tisdag klockan 12.00 – 13.00. Kom förbi och berätta om alla helgens soliga äventyr!

 

Diplomatens spalt

Att bränna sig i solen har inte många fördelar. Då det ändå bevisligen gick att göra detta i helgen kommer här några påhittade fördelar att dra nytta av då det svider som värst. Självklart i en förtjusande lista.

  1. Är det sittningsdags? Vad än temat för kvällen är – klä ut dig till tomat. Eller kräfta. Billigt är gott.
  1. Ta tillfället i akt att äta utan bordsskick som en riktig viking. Yoghurt, majonäs, gurka och potatis sägs vara några av de bästa huskurerna mot solbränd hud. Det gör alltså inget om det hamnar lite utanför munnen.
  1. Sist men inte minst kommer den bästa idén. Passa på att göra allt du tycker är pinsamt, för din ansiktsfärg kommer inte skifta i färg hur mycket du än rodnar. Vilket tillfälle!