Veckomejl v. 18

Hej alla friluftsmedlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobba på Slottsstallarna, Slottsstallarnas tacksittning, anmälan till föreläsning med AV-media, enkät till FIOOL, vandring runt mördarsjön, pridevecka, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Tack för en rolig valborg

Otroligt roligt att se så många valborgsfirare i Pedals camp på Tufvanängen i lördags. Tack till alla som var där och boxades, grillade, sumobrottades och bidrog med sitt glada humör!

 

Jobba på Slottsstallarna

Nästa vecka är det sista chansen att jobba med oss på Slottsstallarna för den här terminen. Passa på och ta chansen att jobba med störtsköna människor, tjäna in ett halvt jobbkort, få tillgång till hur mycket snacks, frukt och alkoholfri dricka du vill och ha en otroligt rolig kväll. Dessutom får du följa med på tackaktiviteten till Boda Borg den 21 maj och blir inbjuden till Slottsstallarnas tacksittning den 7 maj för alla som varit med och jobbat under läsåret. Hur bra låter inte det? Tiderna som gäller är torsdag den 12 maj klockan 17.00 – ca 02.30 och fredag den 13 maj klockan 20.00 – ca 03.30. Skriv ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och meddela namn, personnummer, telefonnummer, eventuella önskemål samt vilken dag eller dagar du vill jobba. Sista chansen folket!

 

Slottsstallarnas tacksittning

Som tack till alla fantastiska studenter som har ställt upp och jobbat under det här läsåret så bjuder Slottsstallarna in till en tacksittning. Den äger rum på Slottsstallarna den 7 maj klockan 19.00. Kalaset kostar 25 kronor och då ingår mat, en dryckesbiljett och en fantastiskt rolig kväll!

 

Anmälan till föreläsning med AV-media

Du har väl inte glömt att anmäla dig till föreläsningen om interaktiva tavlor och digitala verktyg? Tisdagen den 10 maj ordnar STOOL tillsammans med AV-media en föreläsning och workshop som handlar om interaktiva tavlor och digitala verktyg där du har möjlighet att lära dig mer och även testa på att använda dem. För att kunna genomföra eventet krävs ett visst antal anmälningar så är du intresserad – anmäl dig redan idag så att tillfället inte går förlorat. Skicka ett mejl till utb@pedalivaxjo.se och skriv namn och vilken inriktning du studerar. Kvällen är helt gratis och det ingår även fika!

Evenemanget hittar du här: https://www.facebook.com/events/205665646482493/

 

Enkät till FIOOL

FIOOL har skapat en liten enkät på hela två frågor där du får chansen att komma med idéer och lämna dina tankar på vad Pedal kan göra när det kommer till friluftsaktiviteter. Gå därför gärna in på länken och lämna ditt förslag så ska vi göra vårt bästa att det blir verklighet!

Enkät: https://sv.surveymonkey.com/r/GHJQPNP

 

Vandring runt mördarsjön

Du missade väl inte informationen om Pedals vårliga vandring runt mördarsjön? Nu på lördag den 7 maj ger vi oss ut i naturen för att vandra, leka lekar och umgås. Vill du veta mer?

Klicka på länken för att komma till evenemanget: https://www.facebook.com/events/1179750105381438/

 

Pridevecka

Vecka 19 är det Pridevecka i Växjö och hela staden kläs i regnbågens alla färger. På Växjö Prides hemsida kan du ladda ner hela veckans programblad för att se vad som händer runt om i staden. Vi i Pedal är såklart med och bidrar med aktiviteter!

På torsdag den 12 maj anordnar vi i Pedal ett musikquiz med pridetema på Slottsstallarna. All dricks som skänks under kvällen går till Pride!

På lördag den 14 maj klockan 14.00 går vi med i pridetåget. Dra på overallen, häng med och sprid kärlek i staden! Mer information kommer nästa vecka.

 

Kontorets öppettider

Tisdag är lika med lunchöppet på kontoret. Vi håller öppet mellan klockan 12.00 och 13.00 som vanligt och du är mer än välkommen att kika förbi och ställa frågor, prata strunt eller köpa nya märken att fylla overallen med!

 

Diplomatens spalt

Skillnaden mellan en trettioårig detektiv och en nyfödd gris är inget mindre än trettio år. Och vad som är otroligt likt en indian men ändå inte är en indian, det är ju fotot av en indian. Logiskt, eller hur? Fast egentligen ganska tråkigt. Vi människor är ofta så beroende av att tänka logiskt att vi ibland glömmer att tänka utanför boxen. För hur spännande blir livet om allt måste vara så förbannat logiskt? Allting är inte logiskt. Känslor till exempel. Eller att kaffe luktar så otroligt gott men inte alls smakar… gott. Lyssna på det här: Logic will get you from a to z, but imagination will get you everywhere.

High five, Einstein.