Veckomejl v.49

Hej alla jul-sugna medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobbvecka på slottstallarna, julpyssel med PEDAL, Kontorets öppettider, pluggkväll och quiz med PEDAL, försäljning av Musikhjälpen-märken och Niklassons spalt.

Föreläsning om Svenska som andraspråk i praktiken

STOOL vill rikta ett stort tack till er som kom till Ylva Jönssons föreläsning om svenska som andraspråk i praktiken! Förhoppningsvis så tog ni mer er nyfunnen kunskap som ni kan använda er utav när ni kommer ut i arbetslivet.

Jobba med PEDAL på Slottsstallarna

Du har väl inte missat att det äntligen är dags för Pedals jobbvecka på stallet denna vecka? Vår nye jobbansvarig är mer än taggad för sin första jobbvecka och vi alla vill att du ska vara med och jobba! Så släng iväg ett mail till jobbansvarig@pedalivaxjo.se med ditt namn, personnummer, telefonnummer, vilka dagar du vill jobba och om du har några eventuella önskemål om vad du vill jobba med under kvällen.

Datumen som gäller är antingen torsdagen den 8/12 (kl 17:00- ca 02:30) eller fredagen den 9/12 (kl 20:00- ca 03:30). Under kvällen får du utöver att hänga med andra sköna pedalare självklart alkoholfri dricka, panpizza och nachos. Du som jobbar får också när kvällen är slut ett bronskort som du kan använda för att antingen gå före i kön eller slippa betala inträde vid Slottstallarna. När du har jobbat ihop två bronskort (ett per jobbkväll) så kan du både gå förbi kön och slippa betala inträde, plus att du även får ta med en vän förbi kön! Dock så måste denna vän betala för inträdet.

Så se nu till att knipa en jobbplats innan de tar slut! Många av oss från styrelsen kommer vara på plats både torsdag och fredag och vi vill gärna se att just du kommer och jobbar med oss!

Julpyssel med PEDAL

Då var det enligt tradition dags i år igen! Onsdagen den 14/12 mellan klockan 17:00-20:00 kan du komma till Slottstallarna och knåpa ihop ditt alldeles egna julpyssel! Varför inte ett fint julkort till din bästa vän, eller kanske komma undan lite billigare med julklappen till farmor med ny, hemgjord juldekoration?

Evenemanget och mer info hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/171003906697122/#

Kontorets öppettider

Kontoret har öppet på tisdag mellan 12:00-13:00. Kom förbi och snacka lite strunt med en salig blandning av medlemmar från den avgående styrelsen och den nya styrelsen. Eller kanske fräscha upp din overall med nya märken? Oavsett så hittar du oss på Pedals kontor som ligger mittemot receptionen i H-huset.

Pluggkväll och quiz med PEDAL

Tenta på gång, någon komplettering som hänger över dig eller ett seminarium som måste förberedas? All form av plugg är mer än välkommet när det är dags för Pedals sista pluggkväll för i år! Pluggkvällen kommer äga rum onsdagen den 7/12 klockan 17:00.

Evenemanget och mer info hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/906932579437486/

En skimrande och magisk kväll!

POOL skulle vilja tacka er som var med och gjorde lördagens finsittning magisk! Det var en kväll som sent kommer glömmas tack vare de extraordinära talarna, den fantastiska maten och framförallt alla fina klänningar, kostymer och underbara outfits!

Pedal stöttar Musikhjälpen!

På tisdag börjar vi sälja märken till förmån för Musikhjälpen där årets tema är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Märkena kostar 50 kronor/styck, och alla pengarna vi får in från försäljningen skänks oavkortat till Musikhjälpen. Så kom förbi kontoret på tisdag och var med och stötta musikhjälpen du med! Ett evenemang kommer ut inom kort, så håll utkik på vår Facebook-sida!

Niklassons spalt

Oj, var det min tur nu? När hände detta? Det känns som att det bara var förra veckan jag stod på pedalängen med en resväska i handen och ett paraply i andra, och iakttog när kickoff-gruppen invigde nollningen i ösregnet. Nu helt plötsligt står jag här, ett och ett halvt år senare, invald i Pedals styrelse och ska skriva mitt första veckomejl!

Det finns två saker jag skulle vilja lyfta; och det första är att jag och mina partner in crimes är oerhört taggade inför det kommande verksamhetsåret. Vi är mer än redo för att arrangera de fränaste sittningarna, mest givande pluggkvällarna och de roligaste jobbveckorna, och vi hoppas att ni är lika laddade som vi är inför det kommande året! Men hur taggade och redo vi än är så undgår det inte att missa att vi har rätt stora skor att fylla, vilket som är det andra ämnet jag skulle vilja nämna. Vi i styrelsen skulle vilja tacka den avgående styrelsen för det utomordentliga arbetet de har gjort det senaste året och deras engagemang för Pedal. Ni lämnar ett stort tomrum, som vi ska göra allt vi kan för att fylla upp. Stort tack till er: Frida Larsson, Eric Arvidsson, Simon Ottosson, Elin Johansson, Elis Blixt, Simon Peltola, Jerry Arvidsson, Oskar Liljerud, Malin Brenning och Emelie Hillgren!