Veckomejl v. 46

Hej alla läsande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om sök till Pedals styrelse – sista ansökningsdag idag, Pedals årsmöte, studieweekend med Pedal, finsittning med Pedal, jobbare till finsittningen, Slottstallarnas årsmöte och undervisning av SFI.

Sök till Pedals styrelse – sista ansökningsdag idag!

Verksamhetsåret håller på att lida mot sitt slut och det är dags att söka till ny styrelse! Känner du att du vill engagera dig för din förening, se den utvecklas och ha jättekul medan du gör det? Då tycker vi att du ska söka till Pedals Styrelse 14/15!

Information om samtliga poster som går att söka till finns att läsa om på vår hemsida: www.pedalivaxjo.se/styrelsen

Skicka din ansökan med vilken eller vilka poster du vill söka med en presentation av dig själv och en motivering till varför just du passar på posten du sökt. Tänk på att alla kan söka, även om du började nu till hösten! Sista ansökningsdag är den 11 november!

Skicka din ansökan till vice@pedalivaxjo.se

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/836370663049820

Posterna kommer att tillsättas under Pedals årsmöte.

 

Pedals årsmöte

Den 28/11 håller Pedal årsmöte. Då kommer en valberedning bland annat att lägga fram förslag på ny styrelse utifrån inkomna nomineringar.

Motionsrätt tillkommer medlemmar i Pedal och motioner ska vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet!

Som medlem i Pedal har du rösträtt i alla frågor som tas upp och bestäms. Omröstning sker öppet, såvida ingen medlem begär sluten omröstning. I omröstning där utfallet blir lika har ordförande i Pedal utslagsröst.

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1486544744943052

 

Studieweekend med Pedal

Ska du med oss till Stockholm till helgen? Glöm inte bort att kika in på evenemanget på Facebook då och då för att få senaste infon och inte missa något! Har du några frågor svarar gärna de två utbildningsansvariga på era frågor, ni når dem på mejlen utb@pedalivaxjo.se

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/825713740795075

 

Finsittning med Pedal

Den 6:e december är det dags för Pedals finsittning! Missar du den kommer du bli ledsen i ögat!

Klockan 17.30 slår Slottsstallarna upp portarna för din graciösa ankomst! Denna underbara kväll som ni absolut inte vill missa erbjuder vi er till det fantastiska priset av 240 kronor, då ingår både trerätters middag med tillhörande dryck och fotografering! Biljettsläppet äger rum onsdagen den 26:e november klockan 18.30 utanför Pedalkontoret!

För mer information, kolla in facebookevenemanget här: www.facebook.com/events/1499950236949361

 

Jobbare till finsittningen

För att finsittningen ska kunna vara genomförbar är Pedal i behov av arbetskraft. Skulle du vilja jobba på finsittningen? Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter inom bar/servering utan allt du behöver veta får du information om på plats. Dina arbetsuppgifter kommer vara att servera maten, stå i garderoben samt baren och sköta disken. Som tack för detta får du en läcker trerättersmiddag samt evig tacksamhet från oss i Pedal! Om du vill jobba, hör av dig till de två socialt ansvariga på social@pedalivaxjo.se.

 

Slottstallarnas årsmöte

Imorgon är det dags för Slottsstallarnas årsmöte, där det ska beslutas om bland annat budget och verksamhetsplan för kommande verksamhetsår. Dessutom skall en ny styrelse väljas för nästa verksamhetsår! Mötet börjar klockan 17.00 och utspelar sig i sal K1211.

Facebookevenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/303632809844300

 

Undervisning av SFI

Ett företag som samarbetar med utbildningsföretag som har undervisning i svenska för invandrare vill komma i kontakt med kandidater som kan vara aktuella för att arbeta med undervisning av SFI. För att vara behörig bör man ha lärarutbildning samt 30-60 hp i svenska som andraspråk. De undrar nu om det finns studenter som skulle vara intresserade av att arbeta med SFI i Växjö. Finns det någon, kontakta då Pedal så vidarebefordrar vi det!