Veckomejl v.43

Hejsan alla medlemmar!

 

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Ut i arbetslivet, Spökvandring med FIOOL, Storhelg på stallet och Terminens första gästspalt!

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt kontor på tisdag kl 12-13. På plats för att förgylla er tisdag finns Louise och Tilda. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp några märken, (och kanske en overall att matcha ditt medlemskap med?) eller bara häng med oss!

 

  1. Ut i arbetslivet

Är du sugen på lite extrajobb? Perfekt! Då ska du kolla hit!

Växjö kommun söker ständigt vikarier till deras vikarieförmedling inom skola och förskola. Ett perfekt tillfälle för dig som lärarstudent att tjäna lite extrapengar samtidigt som du kommer ut i verksamheten och får se hur det funkar på olika skolor/förskolor. Låter det intressant? Hör isåfall av dig till vikarieförmedlingen på utbf.vikarier@vaxjo.se eller ansök via deras hemsida: https://vaxjo.se/sidor/jobb-och-foretag/jobba-hos-oss/lediga-jobb/vikarie-forskola-och-skola.html

 

  1. Spökvandring med FIOOL

Mörkret faller över campus och det är snart dags för Halloween. Detta vill vi i PEDAL såklart vara delaktiga i och därför anordnar vårt aktivitetsutskott FIOOL en spökvandring. Torsdagen den 1/11 kör vi! Mer info kommer på facebook inom kort.

 

  1. Storhelg på stallet

Den 2/11 är det dags för halloween på stallet vilket innebär att PEDAL ska bidra med två jobbare. Är du intresserad av att jobba tillsammans med ett härligt gäng denna afton? Hör då isåfall av dig till jobbansvarige Caroline Svensson på jobbansvarig@pedalivaxjo.se.

 

  1. Gästspalt a´la Nils Gop

Nu börjar verksamhetsåret rinna mot sitt slut och jag känner att det var helt enkelt dags för mig att skriva en gästspalt innan det är tack och adjö från min sida.
Verksamhetsåret har minst sagt gått fort och på något sätt känns det skönt att få lämna över facklan till en ersättare som kan utveckla posten i rätt riktning. När januari kommer har jag bara en termin kvar och sedan lämnar jag campusbubblan och arbetslivet väntar. Någon metodkurs och ett examensarbete och sen är jag färdig! Nu när jag är ute på VFU så upplever man en ständig bekräftelse att det är detta jag vill hålla på med men också att man känner sig redo att tackla ansvaret och utmaningarna som är läraryrket.
När jag så sedan kommer blicka tillbaka på sin studietid så är jag säker på att just detta år kommer vara det året som sticker ut i mängden. Jag kommer minnas min första tenta, min första sittning, mitt första styrelsemöte och definitivt mitt första evenemang som jag själv ansvarat för. Det finns minst sagt mycket att ta med sig från detta år – ett år där jag tvingat ta mig ur min komfortzon för att klara av mitt åtagande men även alla människor som jag mött via detta engagemang.
Om du känner dig att du vill träffa nytt folk och få lite spänning i din studietid, ta då tillfället att engagera dig på olika sätt. Om du inte känner dig redo för en styrelsepost, testa gärna på ett utskott och få en inblick i verksamheten. För min del har det varit en enorm personlig utveckling och jag ångrar inte en sekund av det. Ta tillfället i akt och engagera dig i PEDAL under det kommande verksamhetsåret för att du kommer behövas!
/Peace out – Nils Gop

 

Vill du skriva en gästspalt? Hör då av dig till mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det! Alla ämnen är välkomna, stora som små,

Det var allt för denna veckan!

Tacohej! // Power King