Veckomejl v.15

Hej alla medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Klädinsamling, Märkestävling, Pluggkväll, Äggjakt och G-klavens spalt med veckans låt!

1. Kontorets öppettider
Ny vecka. Nya möjligheter. Imorgon är kontoret öppet precis som vanligt. På plats hittar ni G-klaven (Therese) och The Rock (Emelie). Kom förbi och häng med oss, drick kaffe eller te och köp märken.

2. Klädinsamling
Våren kommer med stormsteg och kanske känner du också en lust efter att rensa garderoben? Nu startar vi en klädinsamling som kommer lämnas till Röda Korset i Växjö. Passa på att få lite mer plats i din garderob och samtidigt hjälpa andra. Lämna dina kläder på kontoret under våra öppettider.

3. Märkestävling
Tack för alla bidrag i vår märkestävling! Håll utkik! Snart kommer möjligheten för er att rösta.

4. Pluggkväll
Ikväll måndag 8 april är det snart dags för pluggkväll igen! Klockan 17 slår vi upp dörrarna K1081 och K1082. En utav salarna är tyst och i den andra finns möjlighet till quiz, kaffe, frallor och bra snack. Så ta med dig plugget och passa på att umgås. Vi ses ikväll!
Mer info hittar ni här: https://www.facebook.com/events/2569392123074120/

5. Äggjakt
Tisdag 16 april är det dags för äggjakt med FIOOL. Påskharen kommer gömma 10 ägg runt om på campus. Det blir inte lätt men med kreativitet, list och mod kan ni ha turen att hitta ett ägg. Hemmakväll är sponsorer till aktiviteten. Missa inte chansen att kamma hem lite gott till påsk. Mer info hittar ni här:
https://www.facebook.com/events/2274674306082833/
Pst. Håll utkik i våra sociala medier i veckan!

6. G-klavens spalt
I gömmorna på kontoret har jag nu hittat Pedals egna tidning. Och nej, det här är inget aprilskämt. Jag har lyckats få tag på nr1 från 2006 och tänkte dela numrets toppen och botten med er.

Toppen:
– Äventyrsbadet Aquamera
“Nu börjar vi mer o mer tröttna på vädret och längta till sommaren. Men fortfarande är det alldeles för kallt att bada ute på riktigt”
– Café Astrakan
“Ännu ett fik på campus, dessutom ett väldigt trendigt och mysigt ställe. Kön i Pelarhusets café blir dessutom kortare. Något som gynnar alla!
– Nya biblioteket
“Stort, mysigt, fler datorer och dessutom behövs inte längre hjälp med att få sina reserverade böcker.”
– Folk dansar mer
“Att dans tar allt större plats i samhället är skoj, men vad beror det på? Kanske kommer inspirationen från Floor filler eller Let´s dance?

Botten:
– Föreläsare som inte slutar prata
“Allt står redan på overheaden… så varför inte avrunda här?”
– Studenter som gömmer kursreferensexet på bibblan
“Det är inte bara du som är snål, utan jag med!”
– Bankomaten vid Pelarhuset-
“Ständigt besked om att minneslapparna är slut! Hur ska då de studenter som inte orkar gå upp till TC veta hur mycket pengar som finns kvar på kontot?”

2006 toppen och botten. Ja ni, var det bättre förr?

Veckans låt blir en låt av ölandsduon Isle of You. De är grymma låtskrivare, de är ölänningar och de är fantastiska sångerskor. Check them out!

Veckans låt: https://open.spotify.com/track/27603TDrbgawSJlecjeVL6…

Puss och kram skumbanan! / G-klaven