Veckomejl v. 40

Hej alla röda medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om tack, biljetsläppet idag, föreläsning med Ann-Christine Ruuth, trygghetsvandringar, Pedals vikariesida, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Tack!

Tack till alla er som gjorde Göteborg osäkert tillsammans med Pedal under den gångna helgen! Hoppas att ni fick bra erfarenheter från Världskulturmuséet och att bokmässan bjöd på intressant litteratur! Tack också till Linnéstudenterna som gjorde resan möjlig!

 

Overallis med Pedal – biljettsläpp idag

Äntligen är det dags för overallis! Rota fram din maskeradlåda och börja vädra overallen! Biljettsläppet äger rum idag! Glöm inte pengar eller din smarta telefon med swishapp och medlemskap i Pedal! När och hur biljettsläppet äger rum hittar du information om i eventet.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1626611104247788/

 

Föreläsning med Ann-Christine Ruuth och anmälan

Den 14 oktober välkomnar Pedal Ann-Christine Ruuth! Ann-Christine är transperson och kommer att föreläsa för oss om vad det innebär att vara transperson och hur vi som lärare i skolan kan hantera samhällets normer. Föreläsningen är gratis, det enda du behöver göra för att få delta är att skicka ett mejl med namn, personnummer och telefonnummer till utb@pedalivaxjo.se för att anmäla dig. Ann-Christine tar gärna emot frågor innan föreläsningen, skicka dina frågor til info@acruuth.se. Märk mejlet med ”Föreläsning PEDAL”

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1641240772809573/

 

Trygghetsvandringar

Med anledning av otryggheten som upplevs på Campus finns det en grupp för folk som vill delta i trygghetsvandring! Spana in den om du vill delta! Tänk också på att om låset till entrédörren inte fungerar som det ska, anmäl det till din hyresvärd!

Campusvandrare-gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/campusvandrare

 

Pedals vikariesida

Är du intresserad av att vicka under din studietid? Titt som tätt hör olika företag och skolor av sig till Pedal i jakt på lärarstudenter som vill leta sig ut i arbetslivet under studietiden. Alla dessa hamnar på hemsidan vilka ni kan hitta här: www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13! Kom och köp märken, tagga inför sittning, diskturera färgen på månen, om någon i styrelsen någonsin kommer få resa till Mars eller kom bara och säg hej!

 

Samsons spalt

Ställde ni klockan för att uppleva den röda månen i natt? Gjorde ni inte det kan jag berätta att den var väldigt fin. En gång gick jag en månskenspromenad med en tjej som jag tyckte om. När jag bad henne titta upp på månen (som hade sin vanliga färg, det inte är inte så lätt att tajma in månskenspromenader när månen är röd) utropade hon stor förvåning och undrade vad det var för något. Som den skämtsamma och positiva människa jag är svarade jag att det var en flygande lyktstolpe. Det tyckte hon var väldigt fascinerande och spännande. Jag skäms fortfarande över hur länge jag var förälskad i henne.