Veckomejl v. 41

Hej alla glada medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om overallis med Pedal, föreläsning med Ann-Christine Ruuth, trygghetsvandringar, laminerade medlemskap, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Overallis med Pedal – jobba?

På lördag är det äntligen dags för overallis! Hoppas att din utklädnad sakta men säkert börjar ta form och att overallen är vädrad! Fick du ingen biljett och skulle vilja jobba på sittningen istället? Du får ett jobbkort, mat och märket! Vill du jobba så hör av dig snarast till: social@pedalivaxjo.se och lämna namn, person-och telefonnummer.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1626611104247788/

 

Föreläsning med Ann-Christine Ruuth och anmälan

På söndag är det sista dag att anmäla sig till föreläsningen med Ann-Christine Ruuth! Den 14 oktober välkomnar Pedal Ann-Christine Ruuth! Ann-Christine är transperson och kommer att föreläsa för oss om vad det innebär att vara transperson och hur vi som lärare i skolan kan hantera samhällets normer. Föreläsningen är gratis, det enda du behöver göra för att få delta är att skicka ett mejl med namn, personnummer och telefonnummer till utb@pedalivaxjo.se för att anmäla dig. Ann-Christine tar gärna emot frågor innan föreläsningen, skicka dina frågor til info@acruuth.se. Märk mejlet med ”Föreläsning PEDAL”

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1641240772809573/

 

Trygghetsvandringar

Med anledning av otryggheten som upplevs på Campus finns det en grupp för folk som vill delta i trygghetsvandring! Spana in den om du vill delta! Glöm inte bort att felanmäla gatubelysning som inte lyser eller ytterdörrar som inte låses som de ska!

Campusvandrare-gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/campusvandrare

 

Laminerade medlemskap

Var du inne och fixade ett nytt medlemskap för ett tag sedan och väntar på att få ditt medlemskap laminerat? Då finns det en stor chans att det just är det! Sväng förbi kontoret under öppettiderna och se efter! Är du osäker kan du alltid skicka ett meddelande till Pedal och höra om ditt medlemskap finns laminerat eller inte!

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13! Kom och köp märken, tagga inför sittning, diskutera hästraser, lär dig om Island eller kom bara för att säga hej!

 

Samsons spalt

Idag är det internationella lärardagen! Tänkte att ni kanske skulle vilja veta det.