Veckomejl v. 37

Hej alla vackra medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om tacksittning, göteborgsresan, jobbare till Stallarna, NLU, välkomstmässan, kaffe på torsdagar, linnéstudenterna i telefonen, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Tacksittning

Imorgon är det biljetssläpp till tacksittningen! Köa i god tid innan och glöm inte leg och medlemskap i PEDAL!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/388981891298659/

 

Göteborgsresan

STOOL vill gärna informera att en utbildningsresa till Göteborg är i full planering! Boka in den 25-27 september och håll utkik efter mer information i veckan!

 

Jobbare till Slottsstallarna

Nästa vecka är PEDAL ansvarig för studentpuben Slottstallarna. Då vill vi mer än gärna se just dig stå i köket, baren, garderoben, på dansgolvet eller i entrén med glatt humör. Till alla jobbare erbjuds det extremt fina förmåner och inte minst – fantastiskt umgänge!

Är du sugen på att vara med och jobba på Slottstallarna? Ingen tidigare erfarenhet krävs! Gå då med i gruppen PEDALs Stalljobbare! Där hittar du information om hur du gör för att anmäla dig till ett jobbpass!

Gruppen hittar du här: www.facebook.com/groups/1437942129793083/

 

NLU söker studeranderepresentant

Vill du påverka och föra studenters åsikter om lärarutbildningen till högre instans? Nämnden för lärarutbildningen (NLU) söker en ny studeranderepresentant! Som studeranderepresentant för du studenternas talan och har chans att påverka lärarutbildningens utformning. För mer information om uppdraget, kontakta utbildningsansvarig Elin Johansson på mejl utb@pedalivaxjo.se.

 

Välkomstmässan

Nästa vecka äger välkomstmässan rum! Passa på att träffa företag, samla på dig gratisgrejer och äta godis! PEDAL kommer ha en monter där du kan snacka skit, delta i en mycket spännande tävling och få en intressant redogörelse över den tiden i PEDAL då webb/infon hade ett utskott.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/695636667203904/

 

Linnéstudenterna delar ut kaffe på torsdagar

Det alla kaffeberoende studenter har väntat på startas äntligen upp! Nu kommer Linnéstudenterna börja dela ut gratis kaffe på torsdagar igen! Fram med ditt medlemskap och sedan kan du stilla ditt koffeinberoende.

 

Studentkortappen fungerar på Sivans

Olikt föregående år är det nu möjligt att komma in på Sivans om man har linnéstudenternakortet i sin smartphone! Appen heter Studentkortet och efter att du laddat ned den loggar du sedan in i den. Observera att du även måste ha ett nationsmedlemskap för att få komma in på Sivans. Självklart kommer du även in på Slottstallarna med linnéstudenternakortet i din telefon, likt föregående år.

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet mellan klockan 12.00 och 13.00! Kom förbi för att köpa märken, få ett nytt medlemskap om du tappat bort ditt eller kom bara förbi för att du vill filosofera lite i största allmänhet!

 

Samsons spalt

Nu har hösten börjat på allvar. Är det för att det sakta men säkert börjar samlas löv på marken? Är det för att det regnar stup i kvarten? Är det för att när väl solen skiner sprider det sig en angenäm höstlukt över Campus? Är det för att det är så kallt? Nej. Det är för att TV-tablån med ens blir trevlig och välkomnande. Fångarna på fortet, Doobidoo, Paradise Hotel (fast den skiten kollar jag inte på, något liknande nollefrid hade inte skadat i PH!) och en massa annat som får en att vilja krypa ned i soffan med en kopp varm choklad, en stickning och den gosigaste filten. Fast det gör man ju inte. Sivans, här kommer jag…