Veckomejl v. 38

Hej alla höstiga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om: hur du får notiser från PEDALs sida, utbildningsresa till Göteborg, föreläsning med Ann-Christine Ruuth, tacksittningen, Välkomstmässan, jobbvecka på Slottstallarna, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Hur du får notiser från PEDALs sida

Det är inte alltid Facebook visar det man vill att den ska visa, och det vore väldigt olyckligt om någon skulle missa ett evenemang eller en uppdatering bara för att Facebook tror sig veta bättre än dig om vad du vill se. Därför kommer här igen en beskrivning i vad du kan göra för att inte missa något från PEDAL.

  1. Placera dig vid en stationär dator. (Eftersom att detta inte går att göra i telefonen.)
  2. Gå in på PEDALs sida, håll musen över ”Gillar” och tryck på ”ta emot aviseringar”.

När du gjort detta får du alltid en avisering när PEDAL lägger upp någonting på Facebook FÖRUTOM när det gäller evenemang.

För att få en avisering när ett event har lagts ut, gör så här:

  1. Sitt kvar vid den stationära datorn.
  2. I menyn på PEDALs sida där det står ”tidslinje” ”om” ”foton” ”recensioner” och ”fler” på rad efter varandra trycker du på ”fler”.
  3. Tryck på evenemang.
  4. Tryck på ”prenumerera”.

Vi försöker att bjuda in alla pedalare vi känner men ingen är tyvärr vän med alla, var därför inte rädd för att trycka i ”kommer” även om du inte blivit inbjuden av någon. Glöm för all del inte bort att bjuda in dina vänner i PEDAL till event!

 

Utbildningsresa till Göteborg med PEDAL

Imorgon klockan 18.00 är det biljettsläpp till utbildningsresan till Göteborg! Glöm inte ditt pedalmedlemskap och kontanter!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/731503733649923/

 

Föreläsning med Ann-Christine Ruuth

Den 14 oktober välkomnar PEDAL Ann-Christine Ruuth! Ann-Christine är transperson och kommer att föreläsa för oss om vad det innebär att vara transperson och hur vi som lärare i skolan kan hantera samhällets normer. Föreläsningen är gratis, det enda du behöver göra för att få delta är att skicka ett mejl med namn, personnummer och telefonnummer till utb@pedalivaxjo.se för att anmäla dig.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1641240772809573/

 

Tacksittning

På lördag är det dags för tacksittningen! Hoppas att din utstyrsel från kickoffen är framrotad och att du taggar ordentligt! Mer info kommer under denna vecka i form av SMS!

Är du sugen på att jobba på tacksittningen? Du får ett helt jobbarkort på Slottstallarna och mat! Dessutom behöver du inte stanna kvar för att städa! Du jobbar ungefär mellan 16.00-20.15. Om du är sugen, hör då av dig till Isabella Immonen!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/388981891298659/

 

Välkomstmässan

På onsdag äger välkomstmässan rum! Passa på att träffa företag, samla på dig gratisgrejer och äta godis! PEDAL kommer ha en monter där du kan snacka skit, delta i en mycket spännande tävling och få en intressant redogörelse över den tiden i PEDAL då webb/infon hade ett utskott.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/695636667203904/

 

Jobbvecka på Slottstallarna och dricks

Denna vecka är det PEDAL som ansvarar för jobbare på Slottstallarna! Ska du inte jobba, kom och hälsa på oss i garderoben, på dansgolvet och i baren! Glöm inte bort musikquizet på torsdag! Värt är också att nämna att all dricks PEDAL får in under hela terminen oavkortat kommer gå till Musikhjälpen 2015.

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet mellan klockan 12.00 och 13.00! Kom förbi för att köpa märken, få ett nytt medlemskap om du tappat bort ditt, tagga inför tacksittningen eller resan till Göteborg, eller kom bara förbi för att du vill filosofera lite i största allmänhet!

 

Samsons spalt

På torsdag håller PEDAL i musikquizet på Slottstallarna och jag hoppas att ni i alla ska gå! Har ni funderat över hur många olika musiksmaker det finns egentligen? Enligt spotify lyssnar jag bara på schlager, enligt mina vänner lyssnar jag bara på opera och enligt mamma lyssnar jag bara på en fransman som har ont i magen. (Men hunden är döpt efter honom HAHA!) Enligt mig så lyssnar jag på blandat. (Fast när folk blandar brukar de oftast inte blanda med opera.) Vad lyssnar den genomsnittliga pedalaren på då? Lätt att besvara: en tysk snusklåt, en melodifestivalvinnare från 1988 och en vandringslåt med en oerhört pedagogisk tillhörande dans. Visst är det fantastiskt, att tre låtar som nästan ingen lyssnar på på fritiden (eller ens tycker om), är själva fundamentet i gemenskapen hos PEDAL? Det är faktiskt ganska fint.