Veckomejl v.18

Halloj alla underbara medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Valborgsfirande, PRIDE med PEDAL, Jubileumssittning, Quizkväll med STOOL, Jobbaktivitet och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på onsdag 2/5 (OBS) kl 12-13. På plats finns Louise och Linnea! Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!

Nu behöver vi all hjälp vi kan få för att fylla på vår klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål. Sista dagen att lämna in kläder är 15/5.

Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

 

  1. Våren är äntligen här!

Och det ska såklart firas! Idag är det som ni vet valborgsmässoafton och på campus här i Växjö är det tradition att fira det på Tufvanängen tillsammans med alla nationer och föreningar. Under dagen kommer det bjudas på lekar, tävlingar, skön musik och underbart häng! Såklart kommer även PEDAL att finnas på plats för att fira in våren tillsammans med er. Så, dra på dig overallen, ta med närmaste solstol samt något gott att dricka så ses vi på ängen!

Vi kommer även att grilla korv på plats där alla intäkter går till Unicef och deras arbete i utsatta länder.

 

  1. Var med och hylla kärleken med oss!

Den 12/5 är det äntligen dags för PRIDE att inta Växjö. Detta vill vi såklart vara med på och vi vill ha så många orange vänner som möjligt på plats! Ingen anmälan krävs så kolla in evenemanget för närmare info så ses vi förhoppningsvis då!

https://www.facebook.com/events/375342886294055/

 

  1. PEDAL fyller 20 år!

Som ni säkert vet vi detta laget är det i år 20 år sedan vår älskade förening PEDAL – Pedagogalliansen Växjö bildades och detta ska firas med dunder och brak! Därför anordnar nu våra utskott en jubileumssittning för att fira föreningens födelsedag på riktigt. Sittningen kommer bestå av en heldag med aktiviteter på Pedalängen innan vi går hem och byter om och fräschar till oss för att gå på vårens tjusigaste och bästa sittning. All info, samt info om biljetter hittar du här: https://www.facebook.com/events/424223964715975/

 

  1. Dags att ta tag i plugget?

STOOL anordnar ytterligare en quizkväll den 7/5! Vi detta laget vet ni vad det innebär så håll utkik på facebook så kommer evenemanget upp där under de närmaste dagarna!

 

  1. Det är dags att få ännu mer lön för mödan!

Har du jobbat med PEDAL någon gång under HT17 och/eller VT18 så är du välkommen att följa med på den årliga tackaktiviteten! Vi kommer börja på pedalängen för lite grill och lek för att sedan gemensamt bege oss till Knock ’em down för att genomföra en shuffleboard-turnering, vilket PEDAL självklart bjuder på som tack för ert engagemang! Vill du följa med på detta? Klart du vill! Se då till att anmäla dig till jobbansvarig@pedalivaxjo.se. All info du behöver finns här: https://www.facebook.com/events/206372929965852/

 

  1. Power Kings spalt

ÄNTLIGEN!! VECKA 18!!

Min födelsedagsvecka börjar idag, och som jag ska fira! Inte bara idag på valborg utan såklart hela veckan!

Jag tokälskar verkligen att fylla år, egentligen vet jag inte varför. När jag var mindre handlade det såklart om presenter och eventuellt om att bli ett helt år äldre; men mest om presenter såklart! Men nuförtiden vet jag inte riktigt längre varför jag är överexalterad en månad i förväg. Men det är klart, jag fullkomligen älskar ju att stå i centrum och det är ju lite det ens födelsedag handlar om också.

Jag minns så tydligt alla födelsedagar från att jag var typ 5 år hur jag alltid har låtsassovit i ca 3 h innan mamma och brorsan kommit och sjungit för mig. Detta slutar de flesta kanske med när de är runt 15 år, men nope, inte denna madam. Jag tror att första gången jag sov på riktigt när mamma sjöng för mig var när jag fyllde 19, jag skojar inte ens.

Jag har med andra ord blivit väckt av sköna toner till ja må hon leva varje födelsedag under mina (snart) 23 år i livet. Förutom förra året, vilket var första gången jag fyllde år sedan jag flyttade hemifrån. Och vad sorgligt det kändes. Så tomt att jag sprang till förrådet och letade upp min flagga som vi alltid har framme när vi firat mig, gjorde en lyxfrukost och försökte njuta lite extra. Hur mycket jag än försökte njuta av denna stund kände jag att det fasen var något som saknades i alla fall; mammas sång såklart. Såklart ringde mamma och sa grattis till mig men det kändes ju förstås ändå inte som vanligt. Men, det är väl dags att börja inse att en faktiskt är vuxen nu, jag fyller ju trots allt 23 på torsdag 🙂

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej// Power King

 

  1. Vi har problem med servrarna i vårt mejlprogram och därför kommer vissa av mejlutskicken ut väldigt sent på kvällen/natten. Vi är medvetna om detta och försöker åtgärda problemet. DS.