Veckomejl v.19

Halloj alla solbrända medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, PRIDE med PEDAL, Mentorskap, Jobbvecka och Jobbaktivitet.

  1. Kontorets öppettider och klädinsamling!

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Rebecka och Linnea! Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!

Nu behöver vi all hjälp vi kan få för att fylla på vår klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål. Sista dagen att lämna in kläder är 15/5.

Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

 

  1. Var med och hylla kärleken med oss!

Den 12/5 är det äntligen dags för PRIDE att inta Växjö. Detta vill vi såklart vara med på och vi vill ha så många orange vänner som möjligt på plats! Ingen anmälan krävs så kolla in evenemanget för närmare info så ses vi förhoppningsvis då!

https://www.facebook.com/events/375342886294055/

 

  1. Mentorskap, vad är det?

Mentorskap handlar om att berika studietiden för lärarstudenter.

Syftet är att nya studenter ska få konkreta tips från gamla studenter gällande bland annat omfång på uppgifter, kurslitteratur, socialt liv på campus osv.

Som mentor får du ett brett kontaktnät och möjlighet att få vänner med liknande intressen.

Låter detta som något för dig? Joina då evenemnaget (https://www.facebook.com/events/1948114065501607/) och ansök till Rebecka Fridström eller Matilda Österdahl på facebook, eller skicka ett mejl till utb@pedalivaxjo.se!

 

 

  1. Snöra på jobbskorna för terminens sista jobbvecka!

Tre jobbveckor har passerat och nu är det bara en kvar innan det är dags för sommarlov! Varför inte fira in våren och sommarvärmen ytterligare genom att jobba tillsammans med PEDAL? Kom igen, det blir kul! Datumen 17/5 och 18/5 är det som gäller! Hör av dig till Caroline Svensson på facebook eller mejla jobbansvarig@pedaivaxjo.se om du är intresserad av att jobba med oss! All info du kan tänkas behöva hittar du här: https://www.facebook.com/events/500380283692014/

 

  1. Det är dags att få ännu mer lön för mödan!

Har du jobbat med PEDAL någon gång under HT17 och/eller VT18 så är du välkommen att följa med på den årliga tackaktiviteten! Vi kommer börja på pedalängen för lite grill och lek för att sedan gemensamt bege oss till Knock ’em down för att genomföra en shuffleboard-turnering, vilket PEDAL självklart bjuder på som tack för ert engagemang! Vill du följa med på detta? Klart du vill! Se då till att anmäla dig till jobbansvarig@pedalivaxjo.se. All info du behöver finns här: https://www.facebook.com/events/206372929965852/

 

OBS: Kvällens quizkväll som det meddelades om i förra veckans mejl utgår tyvärr.

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej// Power King

 

  1. Vi har problem med servrarna i vårt mejlprogram och därför kommer vissa av mejlutskicken ut väldigt sent på kvällen/natten. Vi är medvetna om detta och försöker åtgärda problemet. DS.