VECKOBREV V.22

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Quizkväll med STOOL, Tack från styrelsen och Pjuxans spalt feat Sargen.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Siesta och Gruset håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden, vill köpa märken eller är kaffesugna är det bara att komma förbi.

2. Quizkväll med STOOL

På onsdag (31/5) är det dags för sista quizkvällen med STOOL för denna termin. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika.

När: 31/5 kl. 18:00

Var: Håll utkik på story för information.

3. 25-års sittning

Styrelsen vill tacka för en hejdundrande 25-års sittning i lördags. Tack till alla som kom och ett speciellt tack till alla heders som tittade förbi. Hoppas ni hade lika trevligt som vi!

4. Pjuxans spalt feat. Sargen

Hej igen!

Vår fina influencer Pjuxan har blivit sjuk, vilket innebär att er kära jobbansvarig har fått axla rollen som influencer 2.0. Om våra sociala medier har sett lite annorlunda ut så är det för att jag har fått trixa och fixa, och försökt leverera i den nivå som Pjuxan alltid gör (vilket är omöjligt). 

Eftersom det är jag som får skriva veckans spalt så vill jag ta tillfället i akt och tacka för den här terminen. Det har varit dunder, och det är tack vare er, alla medlemmar, som skutan går runt. Tack för att ni har kommit på våra och våra utskotts evenemang – allt från pluggkvällar, hajk och sittningar. Vi i styrelsen vill tacka våra utskott som är otroligt duktiga och kreativa. Till sist vill jag tacka min styrelse, tack för att ni är ni och vilket jobb vi har gjort. Snart går vi alla styrelsemedlemmar, utskott och andra medlemmar på sommarlov, och det har vi förtjänat. Vi ses nästa termin, njut av ledigheten och så kör vi in i kaklet under hösten.

Puss och kram!

/Sargen