VECKOBREV V.20

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller bland annat information om Pedalens öppettider,  Quizkväll med STOOL, och Pjuxans spal feat Skalman.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Playmakern och Stolpen håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, vill köpa nya märken eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Quizkväll

Ny månad, nytt quiz! Onsdagen 31/5 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 28/3 kl. 18:00

Var: sal H1211

3. Pjuxans spalt feat Skalman

Hej hej, Skalman här! Denna veckan var det min tur att ta över veckans spalt och jag följer Pjuxans spår med tips och råd. 

Själv har jag alltid varit rädd för att lämna min comfortzone med risken att misslyckas eller att något inte ska bli som man har tänkt sig. Jag har varit rädd för att människor inte ska tycka om mig eller att man inte ska passa in. Men efter ett tag på universitetet märkte jag att man egentligen bara lever sitt liv för sig själv. Så ”fuck it” började jag tänka lite mer och testade på nya saker, gick på fler aktiviteter och började prata med fler människor. Självklart kommer det inte alltid bli som man tänkt sig – du kommer inte gilla alla och allt och alla kommer inte gilla dig, men det är helt ok. Att våga leva och misslyckas för i slutändan hitta sin egna väg tror jag själv lite är meningen och framförallt något jag strävar efter under min pluggtid. 

Detta leder mig fram till mitt livsråd – våga testa nya saker och våga göra det du egentligen vill. I slutändan skadar det ju inte, ellerhur? Jobba med pedal en gång – antingen var det tråkigt och då gör du det inte igen eller så har du upptäckt en helt ny typ av rolig aktivitet. Testa gå själv till en quizkväll (typ nästa vecka på onsdagen hehe) och du hittar nya kompisar? Våga prata med en ny klasskompis eller börja en ny fritidsaktivitet. Jag kan åtminstone säga att min liv blev lite roligare när jag vågade testa att leva lite till. 

Tack för mig och ha det härligt ute i solen!

ps: glöm inte solkräm

/Skalman