Veckomejl v.7

Hej alla spelsugna medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Ut i arbetslivet, After-Ski med POOL, Quiztorsdag med STOOL, Kickoff-gruppsansökan, Spelkväll med FIOOL och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt fräsiga kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Rasmus och Nils. Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng! Kontoret hittar du mittemot receptionen i H-huset.

 

  1. Ut i arbetslivet

CISV är en ideell organisation som nu söker ledare och projektledare för volontärarbete till några av sina sommarläger i både England och Strängnäs. All info du behöver hittar du här: https://www.cisv.se/lediga-uppdrag/

Har du frågor kan du kontakta Åsa Erikson som själv arbetar med organisationen på telefonnummer 072-3281646. Vill du hellre komma i kontakt med någon som varit ledare eller projektledare på ett av CISVs läger? Kontakta då Rebecka Fridström på 073-3223290.

 

  1. FIOOLs första evenemang!

Redan ikväll anordnar vårt aktivitetsutskott FIOOL sitt första evenemang för året, nämligen en spelkväll! Ta med ditt favoritsällskapsspel och kom till H-huset och sal H1311 kl. 18 tillsammans med dina absoluta favoritmedspelare för en rolig kväll med vinster, förluster och kanske ett nyfunnet intresse?

Mer information finns i evenemanget nedan:

https://www.facebook.com/events/151488592237547/

 

  1. På lördag smäller det!

Då är det nämligen dags för årets After-ski tillsammans med POOL. Efter ett lyckat biljettsläpp så är POOL mer taggade på årets After-ski än någonsin! Dessutom så har ni väl inte missat att kvällen kommer kryddas med fantastisk livemusik? Hoppas ni har längtat lika mycket som POOL, för nu på lördag är det äntligen dags!

 

  1. Generalen söker sin kickoff-grupp!

Är du sugen på att tillsammans med ett härligt och taggat gäng planera årets kickoff som går av stapeln i augusti? Klart du är! Tveka då inte att ta chansen genom att söka till kickoffgruppen. All info du behöver finns i evenemanget nedan:

https://www.facebook.com/events/198817367520014/

WOHOO nu är vi äntligen igång på riktigt!

 

  1. Quiztorsdag upcoming

Torsdagen den 22/2 anordnar STOOL en uppdaterad version av pluggkväll, närmare bestämt en quiztorsdag med Joel. Kvällen börjar med ett utbildningsquiz och fortsätter sen som vanligt med möjligheter till att plugga, diskutera uppgifter och såklart dricka kaffe.

Närmare information hittar du i här:

https://www.facebook.com/events/289919161537485/

 

  1. Power Kings spalt

Har ni någonsin bara känt att ni vill ge upp allt, ligga på soffan och typ käka chips en hel vecka? Mina senaste två veckor har varit precis sådana. Ingen motivation till att plugga, träffa människor eller ens hålla snyggt i lägenheten, som dessutom verkar smutsa ner sig själv. Det är ju förjävligt när en är mitt i det, då hade ju jorden kunnat gå under utan att en hade brytt sig. Varje dag har jag vaknat upp och tänkt “Idag ska jag vara produktiv!” vilket varje gång slutat med att det mest produktiva jag gjort den dagen är att diska eller typ plocka upp ett klädesplagg från golvet.

Hur gör man då för att komma ur dessa perioder som mer eller mindre alla upplever någon gång i sitt liv? Ja, inte vet jag. Jag har inte någon briljant lösning eller någon mirakelmedicin om ni trodde det. Men det jag tar hjälp av i dessa situationer när livet, studierna och även ekonomin kaosar (vi är ju trots allt studenter i mitten av februari, en och en halv vecka kvar till csn, HÅLL UT!) är mina nära och kära. De som kan pusha en till att göra saker man annars inte hade orkat och fyller en med energi, de som inte dömer dig för att du har disk i diskhon, damm på bordet eller en obäddad säng och som inte klagar när du inte orkar ses när allt du gjort är att ha legat i sängen en hel dag. Är det något jag lärt mig framförallt under mina snart 1,5 år som student är det att dessa personer är viktiga att ta vara på, det är just dessa jag behöver i mitt liv!

Så, har du en dålig period? Växer högen med seminarieuppgifter, hemtentor, kompletteringar av olika slag? Ta det lugnt. Jag säger som min pappa alltid säger; “det löser sig”. Hitta och behåll de personer i ditt liv som ger dig energi istället för de som stjäl din energi så kommer allt att bli bättre så småningom.

 

Vill du skriva en gästspalt? Hör av dig till mig (Louise Månsson) på facebook eller mejla mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det!

 

Taco hej! // Power King