Veckomejl v. 45

Hej alla melonälskande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om sök till styrelsen, Pedals årsmöte, Chill på Tufvan, sök till Slottstallarnas styrelse, jobbarkort, sända i RadioLur, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Sök till Pedals styrelse

Verksamhetsåret håller på att lida mot sitt slut och det är dags att söka till ny styrelse. Känner du att du vill engagera dig i din förening, se den utvecklas och ha jättekul medan du gör det? Då tycker vi att DU ska söka till Pedals styrelse verksamhetsåret 15/16!

Ni är jättevälkomna att ställa frågor till den nuvarande styrelsen om en eller flera specifika poster eller om hur det är att sitta med i styrelsen! Skicka bara din fråga till pedal@pedalivaxjo.se så svarar den/de berörda så fort som möjligt!

Sista ansökningsdag är på söndag!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/489192157927708/

 

Pedals årsmöte

Välkommen till Pedals årsmöte den 27 november!

Vid årsmötet kommer bland annat valberedningen lägga fram förslag på ny styrelse utifrån inkomna ansökningar. Vi kommer att bjuda på frallor, kaffe och saft så se till att komma på mötet och göra din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

För att veta mer om vad som kommer hända på årsmötet, besök evenemanget som du hittar här: www.facebook.com/events/417955931662540/

 

Chill på Tufvan

Kom in och värm dig i höstmörkret 12/11!
Ta dig en bit fika som Pedal bjuder på och passa på att utmana Bard i ett spel biljard eller knäck Samson i memory. Mys, varva ner och bara njut i goda vänners sällskap en helt vanlig torsdag.

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1667790256803212/

 

Sök till Slottsstallarnas styrelse

Slottsstallarna söker en ny styrelse! Är du intresserad av att vara med och driva en av Växjö Campus fantastiska studentpubar? Då är det ett perfekt tillfälle att söka in till deras styrelse. Inte nog med att det kommer förhöja din vardag på campus – det kommer också se bra ut på ditt CV när det är dags att söka jobb. Det finns tio poster du kan söka till och i evenemanget för detta finns det mer information om varje post och vad den innebär. Är du intresserad? Titta in evenemanget via länken här nedan. Sista ansökningsdag är 9/11!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1682958271949253/

 

Jobbarkort från Slottstallarna

Du glömmer väl inte bort att hämta ut jobbarkort som du tjänat in? Jobbarkorten kan du hämta på Linnéstudenternas kontor på Tufvan onsdagar och fredagar 12.00 till 15.00!

 

Sända i RadioLur under musikhjälpen

Musikhjälpen börjar närma sig och Växjös studentradio RadioLUR har tagit intiativ till att köra en 24 timmar långs sändning för att samla in så mycket pengar som möjligt! Sändningen går av stapeln 12.00 den 15/12 och avslutas dagen efter samma tid. RadioLUR letar därför efter folk som vill hjälpa till under eventet genom att sända radio! Är du intresserad? Kontakta då RadioLUR på radiolur@gmail.com för att bli inbokad på en tid!

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet precis som vanligt mellan klockan 12 och 13. Köp medlemskap, hämta ditt laminerade medlemskort, köp märken eller kom bara för att säga hej!

 

Samsons spalt

Med tanke på hur mitt kylskåp väsnas verkar det som att det är det som vill skriva spalten idag. Synd bara att det inte kan skriva.

Nu har ni bara till på söndag på er att söka till styrelsen. Ni kanske har börjat fila på ansökningarna vid det här laget? Låter mycket bra i så fall! Det ryktas att när webb/infon skulle skicka in sin ansökan gjorde han det två minuter innan tiden gick ut. Men det är såklart bara ett rykte. Fast det är sant..