Veckomejl v. 36

Hej alla härliga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om tacksittningen, biljettsläpp för utbildningsresan till Berlin, stalljobbargrupp på Facebook, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

 

Tacksittningen

Fick du inte nog av kickoffen? Klart du inte fick! Vill du återuppleva en sista kväll i kickoffens maffia-anda? Klart du vill! Då ska du ta tillfället i akt och gå på årets tacksittning. Det är en sittning som kickoffgruppen anordnar för att visa sin tacksamhet till alla som var med och gjorde årets kickoff så jäkla bra.

Biljettsläpp för denna förträffliga tillställning kommer att ske utanför pedalkontoret mitt emot informationsdisken i H-huset torsdagen den 8 september klockan 18.00.

All information om tacksittningen hittar du i evenemanget: https://www.facebook.com/events/1650225455291885/

 

Biljettsläpp för utbildningsresan till Berlin

Nach Berlin fahren! Nu är det hög tid att börja öva på dina tyskakunskaper. Pedal har nämligen gjort en storsatsning och om bara några veckor styr vi kosan mot en utbildningsresa i Berlin!! Det här vill du inte missa. All information om resan hittar du här i evenemanget: https://www.facebook.com/events/1730290713884279/

Datum för biljettsläppen: Måndag den 12/9 klockan 18.00 är det första biljettsläppet. Detta biljettsläpp är reserverat för pedalmedlemmar. Dagen efter, tisdag den 13/9 klockan 18.00, släpps de resterande biljetterna till icke-medlemmar. Ta chansen att följa med!

 

Stalljobbargrupp på Facebook

Är du sugen på att jobba pub med oss i Pedal? Varje termin har Pedal jobbveckor på studentpuben Slottssttallarna där vi bidrar med jobbare från föreningen. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat att stå i baren, hänga in jackor i garderoben, kontrollera legitimation vid insläppet och andra saker för att göra utekvällen grym för alla danssugna studenter. Att jobba på Slottsstallarna är superkul och för din insats får du alltid fina förmåner som exempelvis jobbkort som ger dig och en kompis förtur i kön samt även fri entré.

På Facebook finns en Stalljobbargrupp som du kan gå med i för att få veta mer om när Pedal jobbar. Klicka på länken så hittar du rätt! https://www.facebook.com/groups/1437942129793083/?fref=ts

 

Kontorets öppettider

Imorgon tisdag håller kontoret öppet mellan 12.00 – 13.00. Ett ypperligt tillfälle att hämta ditt nya fina laminerade medlemskap, ställa frågor eller köpa märken till overallen. Grismamman och Uma-Ness finns till ditt förfogande!

 

Diplomatens spalt

Har ni tänkt på en sak? I en folkmassa, full av myllrande människor så känner man ingen. Föreställ er en dag på UB. Nog sneglar man lite på övriga studenter och upptäcker att där sitter ju en före detta kurskamrat eller den där tjejen känner jag igen från min förening eller han i keps måste väl vara min kompis klasskompis. Men man hälsar inte. Morsar lite kanske, i bästa fall. Skulle man däremot stöta ihop med en av de här människorna i ett annat land eller på en plats långt ifrån vardagen så nog tusan skulle man hälsa. Till och med prata! Ett annat ställe jag märkt att man hälsar på varandra, oavsett bekantskap är i trapphusen. Det är inte många gånger jag passerat någon i ett trapphus på campus utan att ha fått eller gett ett hej. Det tycker jag är fint. Fortsätt med det. Mer trapphushejjande åt folket!