Veckomejl v. 35

Hej alla pluggsugna medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om informationskväll om Pedal, jobba på Slottsstallarnas pumpöppning, utbildningsresa till Berlin, välkomstmässa, ut i arbetslivet, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.


Välkomna alla nya och gamla studenter till Pedal och Linnéuniversitetet! Nu är vi äntligen igång igen och som vi har längtat. Vi ser fram emot en grym termin tillsammans med er och vi börjar väl förstås med terminens första veckomejl.

 

Tack för en maffigt bra kickoff!

Stort maffigt tack till alla som bidrog till att göra Pedals kickoff 2016 oförglömlig. Ni är bäst! Som tack är ni välkomna att delta i en tacksittning senare i september. Håll utkik för mer information.

 

Informationskväll om Pedal

Välkommen till informationskväll om Pedal! Ikväll den 29 augusti klockan 17.30 är du välkommen på informationskväll om din utbildningsförening för att få reda på vad Pedal är, vad vi gör och hur du kan engagera dig. Under kvällen finns flera styrelsemedlemmar på plats, redo att svara på alla dina frågor. Informationskvällen kommer att äga rum i sal Tegnér i H-huset. Välkommen!

 

Jobba på Slottsstallarnas pumpöppning

På fredag den 2 september är det dags för Slottsstallarnas pumpar att öppnas för terminen. Det är såklart dags för pumpöppning! Vi behöver två härliga pedalare som jobbar under en helkul kväll tillsammans med andra föreningar. Tiden som gäller är 19.00 – cirka 03.30 och för din insats får du ett halvt jobbkort, snacks, så mycket alkoholfri dricka du vill och gott häng med andra fantastiska jobbare! Är du sugen? Klart du är! Skicka ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se med namn, personnummer, mobilnummer och mejladress + eventuella allergier.

 

Utbildningsresa till Berlin

Åk med Pedal på utbildningsresa till Berlin! Torsdagen den 22 september går bussen mot Tyskland för några lärorika dagar i Berlin. Vi kommer att besöka koncentrationslägret Sachsenhausen, DDR-museum och Topographie des Terrors. Vi är tillbaka på campus på kvällen söndagen den 25 september. Det här vill du inte missa!

Måndagen den 12 september är det dags för biljettsläpp. Biljettsläppet är reserverat för pedalmedlemmar och sker klockan 18.00. All information om resan hittar du i evenemanget: https://www.facebook.com/events/1730290713884279/

 

Välkomstmässa

Tisdagen den 13 september anordnar Linnéuniversitetet en välkomstmässa för både nya och återvändande studenter. Det är ett gyllene tillfälle att skapa nya kontakter och få reda på vad din studentstad har att erbjuda. Det kommer även finnas flera aktiviteter och gratis prylar. Mässan håller på mellan klockan 10.00 – 14.30 i K-huset.

 

Ut i arbetslivet

Du vet väl att det finns jobbannonser ute på Pedals hemsida? Det inkommer ständigt nya förfrågningar efter jobb- eller vikariesugna studenter och alla annonser hittar du under fliken ”Ut i arbetslivet” på Pedals hemsida.

Topwork söker studentambassadör. Uppdraget går ut på att hjälpa till att få företaget att synas, att broschyrer hänger på anslagstavlorna och att meddela om evenemang på universitetet. Du får ekonomisk ersättning för din insats. Låter det intressant? Hör av dig till Maria Johansson på telefonnummer 072 – 989 35 10 eller på mejladress maria.johansson@topwork.se.

 

Kontorets öppettider

Vi behåller öppettiderna även den här terminen. På tisdagar mellan klockan 12.00 – 13.00 håller kontoret öppet för att komma och hämta ditt laminerade medlemskap, köpa nya fina märken eller ställa alla möjliga frågor. För dig som inte har koll på var vi håller till så finns vårt kontor mitt emot informationsdisken i H-huset. Välkommen in!

 

Diplomatens spalt

Det bästa med att sitta på posten webb/info är att varje vecka få möjligheten att skriva lite kort om precis vad som helst i vad som kallas för Diplomatens spalt. En alldeles egen spalt för alldeles egna tankar. Fett! Terminens första spalt ska dock endast och enbart innehålla ett varmt välkomnande till alla er nya pedalare som precis intagit lärarutbildningen. Kanske har det varit på skakiga ben, tillsammans med grym motivation eller med pirrande mage. Skolstart är verkligen något speciellt och oavsett känsla så har vi alla varit där. Men oroa er inte, ni har just tagit ett fantastiskt beslut. Varmt välkomna till pedalfamiljen!