Veckomejl v. 17

Hallå alla paddlande medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om kontorets öppettider, pluggkväll med STOOL, föreläsning om psykologi i klassrummet, Ut i arbetslivet, Valborgsmässoafton med PEDAL och till sist Masens spalt.

1. Kontorets öppettider

Det viskas på campus om en förändring. Att något har bytts ut och ersatts. Ryktena är sanna. Det är nämligen så att den soffa som har stått på kontoret i så många år har bytts ut till något nytt och fräschare. Till er som vet som storyn bakom den gamla soffan, så förstår ni hur revolutionerande detta er. Till er som inte har hört legenden bakom den gröna soffan så rekommenderar jag att ni pallrar er till kontoret på tisdag där Dunder-Karlsson och Synsam gärna upplyser er.

Kontoret har öppet tisdagar mellan 12:00-13:00 och ligger placerat både i våra drömmar och mittemot receptionen i H-huset.

  1. Super-vecka med Super-STOOL!

Idag måndag är det dags för pluggkväll med quiz igen! Det dags att vässa pennorna, och denna vecka så är Utbildningsförvaltningen på besök och letar efter dig som vill tjäna lite extra kronor på sidan om. Du hittar nödvändig information i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/282707368837325/

Senare nästa vecka har PEDAL tillsammans med Lärarförbundet anordnat en föreläsning med temat “Psykologi i klassrummet”! Du hittar information om föreläsaren och evenemanget här:

https://www.facebook.com/events/444564539212061/

  1. Ut i arbetslivet

Sugen på att extraknäcka lite? Maria Svensson söker efter en barnvakt till sin 4-åring och ger ersättning till den som är sugen på att lägga ner 2-3 timmar i veckan till denna goding. Intresserad? Ring henne på 070-540 10 78!

  1. POOL levererade en succé, som vanligt!

POOL och våra socialt ansvariga skulle vilja tacka för årets Campus Molloy, eller är det vi som borde tacka dem? Dagen fylldes av gudomliga grillspett tillagad av Pedals egna grillmästare, spännande taktiker för att ta sig över Sivans-dammen, kreativa utklädnader och vackra overaller i olika färger!

Och det är oundvikligt att prata om årets Campus Molloy utan att prata om det lag som tog hem segern tillsammans med ett tema som var omöjlig att älska; Beach 2017 bestående av Malin Brenning, Emilia Larsson, Mikael Broberg, Anna-Karin Charalabidou och Julia Flink! Stort grattis till er som fick hem varsitt presentkort på Grilleriet som var så fantastiska och sponsrade eventet med både priser och grill!

  1. Fira in månadsskiftet med oss!

Lite oklart vad dina planer för årets Valborgsmässoafton är? Ditt grubblande är över! PEDAL kommer finnas på plats på Tufvanängen och bistå med skönt häng och krossande i kubb-spel. Vem kommer det bli som krossar i kubb? Det återstår att se! Kom förbi på söndag för att ta reda på svaret!

  1. Masens spalt

Ni som inte var med på helgens Campus Molloy, jag måste säga att ni missade något. Det var länge sen jag skrattade så mycket som gjorde när jag fick iaktta hur alla lag skulle lösa uppgiften att ta sig över Sivansdammen så fort som möjligt med hjälp av en gummibåt och en tillhörande paddel. Favoriterna är hur SKAM-laget ropade var hängivna till det norska språket både i sitt privata taktiksnack och i hejaropen och hur vår ekonomiansvarig för årets kickoff gjorde sitt lag, som bestod av ytterligare kamrater från kickoffgruppen, så pass missnöjda med hans prestation så de gav honom en lambo medan han flöt omkring. Och vem kan glömma när Vemod från laget Insidan Ut gav upp hoppet mitt ute på den lilla dammen, sjönk ihop med ett “Varför paddla? Det finns ändå ingen mening”.

Tävlingarna tog slut och vinnaren presenterades, men dagen tog inte slut där. Det var mellan- och efterfester fyllda med flankeboll, högläsning av Stig Dagermans noveller sittandes runt en varm brasa, musikquiz, mjölkdrinkar gjorda på de godaste likörerna och såklart, det obligatoriska dansandet med övriga pedalmedlemmar till de låtarna vi har lärt oss att älska. Kvällen avslutades efter sexton timmars förbrukande av diverse rusdrycker när det var dags att skaffa den traditionella fyllemåltiden. Med ett lagomt rus vandrade vi runt på campus i jakt på den kortaste kön, som för min del slutade i att jag drog på mig en traktor-dräkt för att sen bli inlindad i avspärrningsband. För att hålla spalten i lagom längd så sparar vi detaljerna till när vi ses på tufvanängen på söndag för att fira Valborg tillsammans. Vi ses då godingar!