Veckomejl v. 15

Hallå alla nattvandrande medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om kontorets öppettider, pluggkväll med quiz med PEDAL, Campus Molloy, informationsmöte och till sist  Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Sugen på att läsa om de hetaste besluten från det senaste styrelsemötet? Eller kanske pimpa upp overallen med de populära köpstopp- eller omtenta-märkena? Då ska ni komma till kontoret nu på tisdag mellan 12:00-13:00. Där sitter Dunder-Karlsson och Grisebjörnen och väntar på er!

  1. Orange > Guld

Förra veckan bevisade PEDAL ytterligare en gång vart skåpet ska stå. Tillsammans med underbara jobbare och vår gudomliga drink “Teacher’s Pet” lyste stallet i färgen orange, vilket som resulterade i en fantastisk kväll för alla inblandade.

Som tack för vårt arbete går hela PEDAL in för halva priset denna vecka! Så se till att ta med ditt pedalmedlemskap inför ditt kalasande!

  1. Finnes: Pluggkväll med stor chans för extraknäck

Månadens pluggkväll äger rum den 24/4 med en specialare från STOOL. Vikarienämnden kommer nämligen finnas på plats med möjlighet till speed-intervjuer för dig som är intresserad av att extraknäcka vid sidan av studierna. Inför pluggkvällen måste du ha begärt ut ditt belastningsregister.

Mer information om pluggkvällen och hur du hämtar ut ditt belastningsregister hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/282707368837325/

  1. Campus Molloy

Kära medlemmar, nu är det äntligen dags att visa vad ni går för! Det är nu dags att börja planera inför årets …..*trumvirvel*…. CAMPUS MOLLOY! Det är dags att samla ihop sina kompisar och bilda det laget som kommer ta hem årets pris? Du hittar mer information i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/1346412722112822/

  1. Hör upp alla inblandande!

Kickoffen börjar närma sig mer stormsteg, och det är dags för årets första informationsmöte för alla lagledare och funktionärer! Samling i K1211 nu på tisdag klockan 17:30. Vi ses där!

  1. Masens spalt

Under de kvällarna jag förtär varierande rusdrycker så får mitt dramatiska jag en instinkt av att rymma. Allvaret i min rymning brukar resultera i att jag, med eller utan medbrottslingar, lämnar festen en kort stund för att besöka en närliggande lägenhet, lekplats eller något annat ställe som ser oerhört spännande ut när ens sinnen inte fungerar som på en sedvanlig vardag. Under helgens bounding fick jag samma möjlighet då vi var ett gäng tappra krigare som valde att genomföra en upptäcktsfärd till det närliggande vattentornet. Vattentornet i sig var inte så spännande, men det skulle allt förändras när vi fick den fantastiska idén att lägga om rutten för vår hemfärd; vi skulle gå genom den mörka skogen tillbaka till bygdegården.

Vi förberedde oss inför hemfärden, och vi insåg att egentligen så var det en otroligt dum idé. Fem unga vuxna som vandrar ut i en kolsvart skog mitt i natten, det var antingen en fylleidé eller början på en skräckfilm. Min mörkrädsla gav mig föreställningar om hur jag tappade bort gänget och stapplade omkring i Bräkne-Hobys mörka skogar helt ensam, så jag greppade tag i Döners arm för att försäkra mig om att inte bli lämnad kvar i skogen.

Vi satte igång, och tog ett djupt andetag för att förbereda oss på vad som skulle komma att bli kvällens äventyr. Siktet sattes mot skogen, och resan påbörjades. Skogen var fylld av ett totalt mörker som dolde stenarna och rötterna som lurade på oss på stigen, men vi mötte vår största rädsla cirka 50 sekunder in på vår promenad.  Vår nattliga vandring med jakt efter äventyr fick lov att avbrytas på grund av en hemsk uppenbarelse; skogen tog slut och vi var framme vid bygdegården igen.

Det, mina damer och herrar, var vårens största antiklimax. .