Veckomejl v. 13

Hej alla korthåriga medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om F. E. S. T. med Pedal, Full Moon Party med Pang och VISKA, Dansa med Pedal, stalljobbargruppen, innebandy med Norrlands nation, söklärare, Finnvedens gymnasium i Värnamo söker vikarie i svenska, Lnu Karriär och Samsons spalt.

F. E. S. T. med Pedal

Tack för den underbara sittningen i lördags!
För att återuppleva helgens bravader så är det dags för en liten enkätundersökning! Gå in och ge oss synpunkter, så blir vi både glada och kan göra nästa sittning ännu bättre!

www.sv.surveymonkey.com/s/HTXLH7K

 

Full Moon Party med Pang och VISKA

Imorgon kommer ett andra biljettsläpp hållas till Full Moon Party med Pang och VISKA!

Biljettsläppet är utanför Pedalkontoret klockan 18.00 och priset är 50 kronor. Glöm inte ditt medlemskap!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/444885625676341

 

Dansa med Pedal

Ni har väl inte glömt bort det underbara tillfället att skaffa sig lite nya moves med Pedal? Dansa med Pedal är fortfarande i planering, så oroa er inte för att det skrotats! Om du känner att du behöver lite nya steg att visa upp på Sivans och Slottsstallarna så kan du redan nu boka in datumen 10:e och 11:e april! Mer information och ett evenemang kommer upp snart! Håll ögonen öppna!

 

Stalljobbargruppen

Har ni hört hur det viskas, tisslas och tasslas om en aktivitet för alla som har jobbat pubkvällar på Slottsstallarna eller under en Pedalsittning HT14 eller VT15? Styrelsen kan nu stolt bekräfta att det stämmer! Vill du hänga med på denna fantastiska aktivitet 15/5 men inte har jobbat än? Vill du säkra din plats? Gå då med i vår grupp PEDALs stalljobbare!

www.facebook.com/groups/1437942129793083

P.S. För er som är nyfikna på aktiviteten, information kommer snart. Den som väntar på något gott…”

 

Innebandy med Norrlands nation

På torsdag är det Pedal som tar över ansvaret för innebandyn och den är precis som vanligt mellan klockan 17.00–18.00 på Olympen! Om du tänker delta, se till att vara i relativt god tid eftersom det finns få platser och det är först till kvarn som gäller. För att spela måste man vara medlem i antingen Norrlands nation eller i Pedal. Det du behöver ha med dig är en innebandyklubba och ett gott humör!

 

Söklärare

Ni har väl inte missat Linnéuniversitets kampanj ”Borde inte fler söka till en lärarutbildning än till en dokusåpa?” då det uppmärksammades att dokusåpan Paradise Hotel fått in 11 000 ansökningar jämfört med lärarutbildningarnas 10 198 sökanden?

Om ni besöker sidan kan ni läsa mer och bland annat rekrytera en facebookvän till att bli lärare, eller ändra er profilbild för att visa att ni är stolta (blivande) lärare!

www.soklarare.se

 

Finnvedens gymnasium i Värnamo söker vikarie i svenska

Finnvedens gymnasium i Värnamo är i akut behov av en vikarie i svenska v. 14 och eventuellt även v. 15. Undervisningen ligger måndag – torsdag och det gäller alla kurser i svenska, 1-3. Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till Kerstin Brandt på mejladressen: kerstin.i.brandt@varnamo.se.

 

Lnu Karriär

Detta har Lnu Karriär för sig denna månad:

Kurs i Karriärplanering, start måndag 30 mars kl. 13-15.30, sal. H1206, Växjö. Ni träffas i en mindre grupp vid tre tillfällen för Självinventering, Omvärldsinventering, CV-föreläsning/Träningsintervju och Handlingsplan.

Kartlägg ditt personliga varumärke, Tisdag 21/4, kl. 13-15, sal. N1030, Växjö

Café Karriär: Handelsbanken – ”Vill du jobba på en riktig bank”, Torsdag 23/4 , kl. 15-15.45, Restaurang Kristina, Växjö

Stick ut! – Du finns väl på LinkedIn?, Torsdag 7/5 kl. 13-15, sal. K1056, Växjö

För mer information, besök deras facebooksida: www.facebook.com/LNUKarriar eller deras hemsida: www.lnu.se/karriar

 

Samsons spalt

Vill ni veta hur befriande det är att klippa av sig ett relativt långt hår? Det är väldigt befriande.

När (Bibel-)Samson blev av med sitt hår förlorade han sin styrka och praktiskt taget allt gick åt helvete. Den enda nackdelen jag har märkt än så länge är att ingen kan göra inbakade flätor på mig längre. När Samsons hår växte ut igen så dog han. (Inte just på grund av det, men han välte lite stenpelare över sig). Undrar vad som händer när mitt hår växer ut.