Veckomejl v. 13

Hej alla lättlurade medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om sittningsbiljetter till Old but gold, pluggkväll med Pedal, Ronneby kommun inbjuder till mingelkväll för blivande lärare, ansök till projektgruppen Amår 2017, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Sittningsbiljetter till Old but gold

Har du alltid drömt om att få återvända i tiden, bara för en kväll? Hur coolt skulle det inte vara att uppleva en riktig discokväll eller dansa hela natten lång i neon? Nu har du chansen! På lördag åker vi tillbaka några årtionden då det är dags för Old but gold. För dig som inte köpt din biljett än så är det ett ypperligt tillfälle att knalla förbi kontoret vid lunchtid idag och skaffa den! Eller skicka iväg ett meddelande eller slå en signal till någon i Styrelsen så löser vi det. Telefonnummer finns på hemsidan!

 

Pluggkväll med Pedal

Imorgon onsdag, den 30 mars, är det dags för teminens tredje pluggkväll! Likt förra gången kommer kvällen inledas med ett kort quiz innan vi slår upp kurslitteraturen och grottar ner oss i matematikens, svenskans eller religionens värld. Quizet startar klockan 17.00 och håller på i ungefär en halvtimme. Till er som vinner utlovas finfina priser! Vi håller till i sal K1043 och pluggar på fram till klockan 20.00. Kom och plugga loss med oss i Pedal. Vi bjuder på kaffe och te! Evenemanget hittar du här: https://www.facebook.com/events/1731446040447707/

 

Ronneby kommun inbjuder till mingelkväll för blivande lärare

Torsdagen den 6 april mellan klockan 17.00 – 19.30 anordnar Ronneby kommun en mingelkväll på Knut Hahnsskolan för blivande lärare där du har chansen att träffa förvaltningschef, förskolechefer, rektorer, lärare och övrig personal inom skolvärlden. De kommer att erbjuda micropresentationer av sin verksamhet samt speed dating med rektorer. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor, knyta kontakter och ha en trevlig kväll. Att gå på mingelkvällen är alldeles gratis och du behöver inte ens tänka mat eller på egen transport. Det bjuds på exotisk planka och erbjuder även bussar från Linnéuniversitetet (uppge transportbehov i anmälan). Anmäl senast 1 april. Klicka på inbjudan för att läsa mer.

http://www.pedalivaxjo.se/wp-content/uploads/2015/11/VykortWebb-A4-4april.pdf

 

Ansök till projektgruppen Amår 2017

För några veckor sedan gick Amår 2016 av stapeln. Redan nu eftersöks en ny projektgrupp för att genomföra Amår 2017! Är du driven och kreativ och vill engagera dig i Amår? Klicka då in på evenemanget, läs mer om de olika posterna och sök redan idag. Sista ansökningsdag är på söndag den 3 april.

https://www.facebook.com/events/833976720047703/

 

Kontorets öppettider

Idag är det tisdag och det innebär att kontoret har öppet mellan klockan 12.00 – 13.00. Kom in och köp din sittningsbiljett till månadens roligaste sittning!

 

Diplomatens spalt

En rolig tradition på påsken är att få leta ägg. Lagom efter den årliga tipsrundan sitter man spänt och väntar på att få första lappen som ska leda en till ett godisfyllt ägg. Vart har de gömt det i år? Kan det vara i ugnen, i brevlådan eller kanske som förra året – i moraklockan? I år kom det ingen lapp. Något jag inte hade räknat med var att det fanns något som de kallade för generationsskifte. Spårningsledarna tyckte det var dags att luta sig tillbaka och låta de äldre kusinerna ta över jobbet i rimstugan. April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill. Må hända att jag blev snuvad på ett ägg, men den där dumma sillen den spetsade jag på lunchen och åt upp! Nästan lika gott som godis…