Veckomejl v.12

Halloj alla medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider,Ut i arbetslivet, Funkisansökan, Andra chansen med PEDAL, Påskpyssel med FIOOL och Power Kings spalt.

1. Kontorets öppettider och klädinsamling!
Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt käcka kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Nilsovic och Isakovic. Kom förbi och ta en kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss! En nyhet är att vi har startat en klädinsamling på kontoret! Har du kläder du inte behöver? Kom då och lämna dem till oss så kommer de att gå till välgörande ändamål.
Kontoret hittar du mitt emot receptionen i H-huset.

2. Det är snart dags att söka till funktionär!
Ja, ni läste rätt! Herregud vad tiden går snabbt när man har roligt. Generalen är tillsatt, han har valt ut sin kickoffgrupp som i skrivande stund håller på att välja ut lagledarna till årets kickoff. Men, det saknas ju ett gäng? De hjältar som hjälper till med allt från att hålla i lekar till att jobba pub under kickoffen. Såklart pratar jag om våra kära funkisar! Ansökan till funktionär för Pedals kickoff 2018 kommer upp på vår facebook inom kort så håll utkik där!

3. Det är dags att gå på sittning!
Woho! På lördag smäller det! Årets första sittning väntar och fasen vad kul vi ska ha! Temat är som sagt “Andra chansen med PEDAL” vilket betyder att 4 gamla kickoff-teman kommer agera förfester denna eminenta afton och de flesta av er har säkert redan fått inbjudan till den förfest ni ska på. Det ni behöver tänka lite extra på är att klä du er medvetetet. Att inte klä ut sig till något som på något sätt kan kränka någon eller några andra. Men det fixar ni, inte sant? Vi ses på lördag!

4. Påskpyssel med FIOOL
Snart är det dags för lite påskledigt, om en har tur, och vad passar då inte bättre än lite påskpyssel tillsammans med våra FIOOLare? Måndagen den 26/3 samlas vi kl 18:00 i sal K1082 för att hänga, pyssla och käka påskgodis. Kolla in evenemanget för mer info: https://www.facebook.com/events/1586825451415710/

5. Power Kings spalt
Med tanke på allt kickoffrelaterat som just nu ligger i omlopp tänkte jag berätta för er om när jag var funkis förra året. Efter att ha sökt till både general och lagledare men tyvärr failat ganska hårt bägge gångerna kände jag att jag såklart ändå ville vara involverad i kickoffen på något sätt och då fanns det ju bara en utväg kvar, funktionär. Jag skrev flitigt ihop en ansökan och fick svar ganska snabbt om att jag såklart skulle vara funkis. Jag var ju lite deppig över att jag inte blev lagledare eftersom jag ansåg att vi hade VÄRLDENS bästa lagtema (and I will keep it as a secret) men det vara bara att bita ihop och se det positiva i att jag slapp hålla på med förberedelser, utklädnader osv.
Som involverad i kickoffen är man ju med på två boundingar och herrejävlar vad roliga de var. Speciellt den som ägde rum 2 dagar innan kickoffen när alla var taggade till max och började inse att på måndagen var det äntligen dags! Och måndagen kom också, efter en natt av nästan ingen sömn alls och dessutom efter att ha blivit väckt klockan 7 på morgonen av att en annan förenings kickers festar precis utanför mitt fönster, var det äntligen dags! Jag var nästan mer förväntansfull än jag var på min egen kickoff, men skillnaden var ju att nu visste jag allt som skulle hända och alla överraskningar till de nya nollorna. Och vilken succé det blev! Från dag ett var alla taggade, tävlingsinriktade och danssugna, precis så som det ska vara!
En vecka fylld med roligheter, överraskningar, lekar, dans, sång och stad i ljus passerade och jag kunde inte haft roligare. Kickoffen är något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat och jag vet att det är så för många av er där ute också, så ta chansen och var med genom att vara funkis! Du kommer inte ångra dig!