VECKOMEJL V. 1

Halli hallå alla medlemmar!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider,
Coronas påverkan på Pedals event och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i nya styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare.

2. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av smittspridningen kommer vi tyvärr få inleda detta året utan några pedalevenemang att se fram emot. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och laddar upp pedalandan för framtida event. Under tiden: ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd! Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

3. Hoppsans spalt
New year new me säger Pedals webb/info-ansvariga! Förra året var det Mad Hatter, i år blir det jag, Hoppsan! Här kommer mitt första intryck av att sitta som webb/info-ansvarig: Kommer det ta över en timme att skriva varje veckobrev? Vad ska jag skriva? Hjälp vad mycket att hålla koll på! Kommer jag någon gång komma ihåg var jag hittar alla dokument och liknande?

Jag kan tänka mig att många av er känner igen er i detta, så detta blir väl en liten knuff till alla er: alla har varit nya och okunniga en gång i tiden! Vare sig det är på universitetet, på jobbet eller i styrelsen.

Jag brukar inte hispa upp mig i onödan så detta blir en liten mental note för mig också: hia dig lite nu Amanda så löser det sig. För att citera allas vår älskade Byggare Bob: “Kan vi klara det? Klart vi kan!”

Ha det gott igelkott!
Hoppsan