VECKOBREV V. 47

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Påminnelse om funkiströjor, Årsmöte, Jobba med PEDAL, Finsittning, Julpyssel och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna veckan är det Pysslingen och Hoppsan som ni kan hitta på kontoret! Kika in för en gratis kaffe eller för att köpa märken och medlemskap. Kontoret är öppet på tisdag mellan kl 12-13.

2. Påminnelse om funkiströjor
Imorgon, den 23/11, är sista dagen att lämna tillbaka era funkiströjor! Vid försenad återlämning kommer du att debiteras. Kom förbi kontoret under öppettiden eller skriv till någon i styrelsen för att lämna tillbaka tröjan.

3. Årsmöte
På onsdag, den 24/11, har PEDAL årsmöte. Vi kommer bland annat rösta in den nya styrelsen för 2022! Alla medlemmar i PEDAL har rösträtt så gå inte miste om denna chansen att påverka din förening. Läs mer om vad som kommer ske på årsmötet i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Jobba med PEDAL
Denna veckan jobbar PEDAL sina sista dagar på Slottsstallarna för 2021. Passa på att jobba med oss för att samla ihop jobbkort inför pumpstängningen! Eller så kanske du sparar dem till nästa termins pumpöppning? Kolla in evenemanget på Pedals facebooksida för att läsa mer om vad det innebär att jobba med oss och hur du anmäler dig.

5. Finsittning
Året börjar lida mot sitt slut och det är snart dags för Pedals finsittning. Vi byter ut ovvar och lambos mot finkläder och trevlig stämning. Detta kan ni bara inte missa! Läs mer om finsittningen i evenemanget på Pedals facebooksida.

7. Julpyssel
Den 6/12 bjuder FIOOL in till en mysig kväll med julpyssel. Har du julkort att skicka men inte hunnit skriva än? Eller kanske vill pyssla ihop en söt tomte att ge bort till någon du gillar? Kom då och julpyssla med oss! Du kan läsa mer info om julpysslet i evenemanget på Pedals facebooksida.

8. Hoppsans spalt
Jag vill bara säga hur mycket jag älskar muffins. Eller rättare sagt: jag älskar chokladmuffins. Jag bakade nyss en plåt med kladdiga chokladmuffins och jag hoppas med hela mitt hjärta att de faktiskt blev kladdiga för jag har inte hunnit smaka än… Muffins är så otroligt lätt att baka och det går snabbt också, för att inte nämna hur goda de är att äta! Om jag inte tänkt bjuda på muffinsen på styrelsemötet imorgon (idag för er som läser detta) så hade jag lätt kunnat äta upp alla 16 nu på en gång. Det är bäst att jag ställer mig och lagar kvällsmat istället innan jag faktiskt börjar äta på dem…

Taco hej
Hoppsan